4η Εθελοντική Αναδάσωση για το 2018 από τον ΣΠΑΠ στο Πεντελικό
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

4η Εθελοντική Αναδάσωση για το 2018 από τον ΣΠΑΠ στο Πεντελικό

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) και η Διεύθυνση Αναδασώσεων Αττικής συνεχίζουν την προσπάθεια για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στο Πεντελικό Όρος, με την 4η Εθελοντική Δράση Αναδάσωσης για το 2018, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 στις 10:00 π.μ. στην περιοχή του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης.

4η Αναδάσωση στο Πεντελικό όρος

Στην Αναδάσωση, η οποία θα γίνει με τη μέθοδο της σποροφύτευσης βελανιδιών και έχει ως στόχο την ενίσχυση και τη συμπλήρωση των ήδη αναδασωμένων περιοχών με βελανιδιές που είναι πιο ανθεκτικές, θα συμμετέχουν εθελοντές, ιδιωτικοί φορείς και εταιρείες, ευαισθητοποιημένοι πολίτες, σύλλογοι και φίλοι του Πεντελικού.

«Όλοι μαζί δηλώνουμε παρόντες και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για άλλη μία φορά, συμμετέχοντας και σε αυτή την αναδάσωση ενισχύοντας με τη δυναμική μας παρουσία την προσπάθεια για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό.

»Παράλληλα εκπαιδεύουμε τους μικρότερους στη διαδικασία της φύτευσης και τους μεταφέρουμε την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος» τονίζεται σε ανακοίνωση – πρόσκληση του ΣΠΑΠ προς τους πολίτες για συμμετοχή στη δράση.

Σημείο συνάντησης: Παραπλεύρως του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στον αριθμό τηλεφώνου: 210 8033622.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet