Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Παγκρήτιας Ένωσης ο Γ. Πατούλης
Αυτοδιοίκηση

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Παγκρήτιας Ένωσης ο Γ. Πατούλης

Στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση της Παγκρητίου Ένωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016 παρέστη ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, προσκεκλημένος από τον πρόεδρο Γεώργιο Μαριδάκη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης.

Η φετινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλοίο της ΑΝΕΚ «Ελ. Βενιζέλος», παρουσία πλέον των 2.000 μελών και φίλων της Ένωσης, μεταξύ των οποίων υπουργοί, βουλευτές, περιφερειακοί σύμβουλοι, δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευχόμενος σε όλους μία «Καλή και Δημιουργική Νέα Χρονιά, με ατομική και οικογενειακή Υγεία και Πρόοδο». Παράλληλα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις με τα μέλη και τους φίλους της Ένωσης.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας – Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών» της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Βαρδινογιάννη – Ελπίδα». Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου που παρέστησαν στην εκδήλωση προέτρεψαν, τον καθένα να γίνει δότης μυελού των οστών, καθώς, όπως ανέφεραν, «η εθελοντική αυτή προσφορά αποτελεί το κορύφωμα της δωρεάς του ανθρώπου προς τον άνθρωπο, χαρίζοντας τη ζωή».

Την εκδήλωση διάνθισαν καλλιτεχνικά, μουσικά και χορευτικά συγκροτήματα της Κρήτης, ενώ προσφέρθηκαν κρητικά κεράσματα στους παρευρισκόμενους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet