Στον 3ο Μαραθώνιο Ναυπλίου ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Στον 3ο Μαραθώνιο Ναυπλίου ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, την Κυριακή 6 Μαρτίου, παρακολούθησε τους δρομικούς αγώνες του 3ου Μαραθώνιου Ναυπλίου, όπου συμμετείχαν 6.500 δρομείς, μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά. Στο πλαίσιο του Μαραθωνίου πραγματοποιήθηκε και αγώνας 2,5 χιλιομέτρων στον οποίο συμμετείχαν 100 αθλητές από τα Special Olympics Hellas.

Ο κ. Γ. Πατούλης, σε μία συμβολική κίνηση στήριξης της αθλητικής διοργάνωσης, έκανε την εκκίνηση της μαραθώνιας διαδρομής, μαζί με τον δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης ο δήμαρχος Ναυπλίου βράβευσε, απονέμοντας τιμητική πλακέτα, τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και τον δήμαρχο Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη, για τη βοήθεια που παρείχαν στη διοργάνωση του Μαραθώνιου δρόμου Ναυπλίου. Επίσης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον Ναυπλιώτη μαραθωνοδρόμο Γιώργο Πανοβράκο για τη συμμετοχή του σε πενήντα διοργανώσεις.

Σε δηλώσεις του ο κ. Γ. Πατούλης τόνισε τα εξής:

“Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα που μαζί με τον δήμαρχο Ναυπλιέων κηρύξαμε την εκκίνηση αυτής της πολύ σημαντικής διοργάνωσης, η οποία αποτελεί μια μεγάλη γιορτή αθλητισμού για όλη την Πελοπόννησο. Μαζί με τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, για τη συμμετοχή και την εξαιρετική εμφάνισή τους, θέλω να υπογραμμίσω ότι ως Τοπική Αυτοδιοίκηση είμαστε αρωγοί σε αθλητικές δράσεις οι οποίες προάγουν τα αθλητικά ιδεώδη και προσφέρουν δημιουργικές διεξόδους στις τοπικές κοινωνίες». 

Τον 3ο Μαραθώνιο Δρόμο Ναυπλίου διοργάνωσε ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου, το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Harvard, τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας και πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του υφυπουργείου Αθλητισμού και του ΣΕΓΑΣ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet