Στον 3ο αγώνα δρόμου «Όλοι Μαζί Μπορούμε»… έτρεξε και ο ΣΠΑΠ
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Στον 3ο αγώνα δρόμου «Όλοι Μαζί Μπορούμε»… έτρεξε και ο ΣΠΑΠ

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) στήριξε έμπρακτα με πολυπληθή ομάδα εθελοντών και εργαζομένων, οχήματα και εξοπλισμό, την 3η διοργάνωση του αγώνα δρόμου που αποτελεί πλέον καθιερωμένο ετήσιο θεσμό του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και διοργανώνει ο ραδιοτηλεοπτικός Σταθμός ΣΚΑΪ, ως μία γιορτή ανθρώπινης θέλησης και αλληλεγγύης.

Ο 3ος Αγώνας Δρόμου του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» διεξήχθη την Κυριακή 5 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά σε δύο διαδρομές, 5 και 10 χιλιομέτρων αντίστοιχα και με μοναδικό αντίτιμο για τη συμμετοχή των αγωνιζομένων την προσφορά τους σε τρόφιμα. Υποστηρικτές του αγώνα, εκτός από τον ΣΠΑΠ, ήταν η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. και ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Σχινιά-Μαραθώνα, ενώ την αιγίδα του παρείχε ο Δήμος Μαραθώνα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ και γενικός γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, Βλάσσης Σιώμος, δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες δρομείς που ανταποκρίθηκαν για άλλη μια φορά στο φιλανθρωπικό κάλεσμα ανθρωπιάς και συνεισφοράς και που, παρά τη σχετικά υψηλή θερμοκρασία, απέδειξαν ότι έχουν περιβαλλοντικές ευαισθησίες και είναι όλο και πιο εξοικειωμένοι με ένα πιο υγιεινό και αθλητικό τρόπο ζωής. Η εντυπωσιακή προσέλευση αυτή του κόσμου αποτελεί ελπιδοφόρο δείγμα ανθρωπιάς, εθελοντισμού και προσφοράς.

Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο όσον αφορά στην αφύπνισή μας σε θέματα περιβάλλοντος, υγιεινού τρόπου ζωής, αλλά και ευαισθησίας για τη φυσική και δασική μας κληρονομιά. Τους ευχαριστώ ειλικρινά για αυτή τη μαζική ανταπόκριση στις προσπάθειές μας, που στόχος μας είναι να επεκταθούν και να συνεχιστούν. Θα ήθελα για μια φορά ακόμα να ευχαριστήσω τον ΣΚΑΪ και ιδιαίτερα τον γενικό διευθυντή, Γιάννη Σπανολιό, τη διευθύντρια Επικοινωνίας, Δώρα Γιαννακάκη, τον δημοσιογράφο Γιώργο Κεραμιτζόγλου και να τους συγχαρώ για τις τόσο αξιόλογες δράσεις και πρωτοβουλίες τους.

Είναι μεγάλη η χαρά μας όταν συμμετέχουμε και αυτό το επιτυγχάνουμε χάρη στους εργαζομένους και εθελοντές του Συνδέσμου, τους οποίους και ευχαριστώ δημόσια, για την προσφορά και τον ζήλο που επιδεικνύουν σε κάθε δράση που διοργανώνουμε, υποστηρίζουμε ή συμμετέχουμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet