Αγία Παρασκευή: Οι Αλλάζουμε εγκαινιάζουν το εκλογικό κέντρο τους και το γιορτάζουν…
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Αγία Παρασκευή: Οι Αλλάζουμε εγκαινιάζουν το εκλογικό κέντρο τους και το γιορτάζουν…

Την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023, στις 8.30 το βράδυ, ο ανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή εγκαινιάζει το εκλογικό κέντρο του, που στεγάζεται επί της οδού Ευεργέτου Γιαβάση 11 (πεζόδρομος), στην πλατεία της πόλης.

Στην ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει:

«Ανεβαίνει ο υδράργυρος, ανεβαίνουν και οι… ταχύτητες του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου. Σημαντικός σταθμός σε αυτή τη διαδρομή μας είναι τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου μας, που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023.

Τα μέλη και οι φίλοι της δημοτικής μας παράταξης, μαζί με τον επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Μυλωνάκη, σας περιμένουμε στις 8.30 το βράδι, στην οδό Ευεργέτου Γιαβάση 11 (πεζόδρομος), στην πλατεία Αγίας Παρασκευής.

Η βραδιά θα ξεκινήσει με τον Αγιασμό του εκλογικού κέντρου, θα συνεχιστεί με την ομιλία του Γ. Μυλωνάκη και την παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού, και θα ολοκληρωθεί με πάρτι και κεράσματα, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε χαλαρά και «να δώσουμε μαζί τον τόνο της ανανέωσης», όπως αναφέρει στο σχετικό μήνυμά του ο υποψήφιος δήμαρχος.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet