Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή: Οι 5 δεσμεύσεις μας για τη γειτονιά του Άη Γιάννη
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή: Οι 5 δεσμεύσεις μας για τη γειτονιά του Άη Γιάννη

Τις προγραμματικές θέσεις για την περιοχή του Άη Γιάννη έδωσε στη δημοσιότητα ο ανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή, με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Μυλωνάκη.

Στη σχετική ανακοίνωση ο συνδυασμός αναφέρει:

Με τον Άη Γιάννη είχε ολοκληρωθεί πέρσι το μεγάλο οδοιπορικό του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» σε όλες τις περιοχές της πόλης μας, στο πλαίσιο της δράσης «Ακούμε τις γειτονιές». Τότε, είχαμε πει ότι η πρωτοβουλία μας δεν είχε τυπικό χαρακτήρα, αλλά πως οι προτάσεις και οι απόψεις των συμπολιτών μας θα αποτελέσουν την «πρώτη ύλη» για την οριστικοποίηση του προγράμματος, που θα εφαρμόσουμε από την επομένη των εκλογών.

Σήμερα, έχοντας αναλύσει και επεξεργαστεί τα πολύτιμα στοιχεία που συλλέξαμε, έχουμε καταλήξει σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο για τη γειτονιά του Άη Γιάννη, που περιλαμβάνει τους εξής 5 βασικούς άξονες:

  1. Εφαρμογή συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης και επίλυση του προβλήματος της διαμπερούς κυκλοφορίας.
  2. Βελτίωση της προσβασιμότητας των πεζοδρομίων με απομάκρυνση εμποδίων και συνεχή συντήρηση.
  3. Διατήρηση της Πλατείας ως πόλο έλξης και σημείο αναφοράς για τη γειτονιά.
  4. Συστηματικές περιπολίες, σε συνεργασία με το Α.Τ. Αγίας Παρασκευής, και αίτημα για επαναφορά του θεσμού του «Αστυνομικού της Γειτονιάς».
  5. Συστηματικός καθαρισμός.

Γιατί όπως λέει και ο  επικεφαλής του συνδυασμού μας και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης «αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή σημαίνει αλλάζουμε τις γειτονιές της, με γνώση, σχέδιο και όρεξη για δουλειά». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet