Ανυπότακτη Αττική: Ισχυρή, αγωνιστική αντιπολίτευση
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Ανυπότακτη Αττική: Ισχυρή, αγωνιστική αντιπολίτευση

Με μαζικότητα και επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα η ανοιχτή συζήτηση της Ανυπότακτης Αττικής στο Περιστέρι με τους κατοίκους της περιοχής.

Η υποψήφια Περιφερειάρχης και περιφερειακή σύμβουλος Αττικής Μαριάνα Τσίχλη μίλησε για τις προτεραιότητες της Ανυπότακτης Αττικής για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ζωής των κατοίκων της Αττικής, και τη διεκδίκηση μιας άλλης πολιτικής που θα στηρίζει τους πολλούς και πολλές και θα προστατεύει το Λεκανοπέδιο, το πράσινο, τα δάση, τους δημόσιους χώρους.

Η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Τζέλλα Μπιτσαξή ανέδειξε με ενάργεια τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι μεγάλων περιοχών της Αττικής, όπως η Δυτική Αθήνα και η Δυτική Αττική, λόγω της απαξίωσης και υποβάθμισης, της περιβαλλοντικής ρύπανσης από την υγειονομική βόμβα της διαχείρισης των σκουπιδιών, τον περιορισμό του πρασίνου, αλλά και τις τεράστιες κοινωνικές και οικονομικές ανισότητες.

Ο Κρίτων Αρσένης, πρ. Βουλευτής του ΜέΡΑ25 και περιβαλλοντολόγος, μίλησε για τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει η Αττική που παραμένει αθωράκιστη, χωρίς αντιπλημμυρική και αντιπυρική προστασία, αλλά και για την οικολογική καταστροφή, από τις πυρκαγιές, την καταπάτηση του πρασίνου και το μοντέλο παράδοσης της Αττικής στα μεγάλα συμφέροντα, που ακολουθείται.

Αλλά και για τα κινήματα σε όλη την Αττική, που μπορούν και πρέπει να εκπροσωπηθούν στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής, και μπορούν να ενωθούν σε ένα μέτωπο διεκδίκησης μιας ζωής που μας αξίζει.

Συνεχίζουμε στις γειτονιές της Αττικής, για να ακουστεί δυνατή η φωνή των κατοίκων και οι πραγματικές μας ανάγκες. Για μια μαζική, αγωνιστική αντιπολίτευση, που θα είναι φραγμός στις πολιτικές που απαξιώνουν τη ζωή μας, τις πόλεις, το περιβάλλον!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet