Γιάννης Σταθόπουλος: Θα πρέπει όλοι να δούμε πού πάει η Αγία Παρασκευή
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Γιάννης Σταθόπουλος: Θα πρέπει όλοι να δούμε πού πάει η Αγία Παρασκευή

Η πορεία της πόλης αποτελεί το κρίσιμο διακύβευμα ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών, όπως υποστήριξε ο πρώην δήμαρχος Αγίας Παρασκευής και νυν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Σταθόπουλος, σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, που παραχώρησε αποκλειστικά στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

«Δεν μηδενίζουμε το έργο της κάθε δημοτικής αρχής, όπως δεν θα πρέπει να μηδενίζεται το έργο κάθε δημοτικής αρχής. Θα πρέπει όμως να συζητήσουμε σχετικά με το που πάει η πόλης μας η Αγία Παρασκευή», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Σταθόπουλος.

Ο ίδιος αναφέρθηκε αναλυτική στα εμβληματικά έργα της πόλης, που φέρουν την σφραγίδα της δικής του δημοτικής αρχής, όπως το νέο δημαρχείο και η απόκτηση της Βίλας ιόλα, ενώ ταυτόχρονα πρόσθεσε πως η παρούσα Διοίκηση του δήμου χωλαίνει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας.

«Έχουμε τη χειρότερη ανακύκλωση σε όλο τον βόρειο τομέα και η καθαριότητα της πόλης έχει μείνει αρκετά πίσω», τόνισε ο Γιάννης Σταθόπουλος.

Ακολούθως, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ακίνητη περιουσία του δήμου και στην οικονομική του κατάσταση, εξέφρασε έντονες επιφυλάξεις σχετικά με την κατασκευή του κολυμβητηρίου και εκτίμησε πως η δημοτική αρχή θα κάνει κάποια έργα την τελευταία στιγμή καθαρά προεκλογικά…!

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Γιάννη Σταθόπουλου στο παρακάτω link:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet