Γ. Μυλωνάκης: Όποιος αποφεύγει τον διάλογο, το βρίσκει στην… κάλπη
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Γ. Μυλωνάκης: Όποιος αποφεύγει τον διάλογο, το βρίσκει στην… κάλπη

Την υπεκφυγή του δημάρχου Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά να τηρήσει τη συμφωνία για προεκλογικό debate όλων των παρατάξεων εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, καταγγέλλει ο επικεφαλής του συνδυασμού Αλλάζουμε και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανακοίνωση, «Ο κ. Ζορμπάς απέφυγε να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένος προγραμματικός διάλογος. Οι λόγοι είναι προφανείς…».

Η ανακοίνωση του συνδυασμού Αλλάζουμε έχει ως εξής:

«Πριν λίγες μέρες ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Συνδυασμός Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή, με ανοιχτή πρόσκληση προς τους επικεφαλής των υποψήφιων δημοτικών συνδυασμών, πρότεινε τη διεξαγωγή ενός διαλόγου πάνω στις προγραμματικές θέσεις μας ενόψει των εκλογών της Κυριακής 8 Οκτωβρίου.

Η πρότασή μας έγινε αποδεκτή από όλους τους συνδυασμούς, συμπεριλαμβανομένης και αυτής του δημάρχου Αγίας Παρασκευής. Ωστόσο, ο κ. Ζορμπάς απέφυγε να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένος προγραμματικός διάλογος. Οι λόγοι είναι προφανείς…

Ο διάλογος είναι δύναμη, είναι ενημέρωση, είναι γνώση για τους πολίτες και είναι ακριβώς αυτό που ο κ. Ζορμπάς απέφυγε καθ’ όλη τη διάρκεια και της δεύτερης θητείας του στον Δήμο. Τον φοβίζει η σύγκριση και η αξιολόγηση, δυσανασχετεί απέναντι σε κάθε προσπάθεια συνεργασίας και σύνθεσης.

Ήρθε η ώρα, όμως, να αφήσουμε πίσω μας το παλιό και να πορευτούμε με το νέο. Οι πολίτες της Αγίας Παρασκευής καλούνται να πάρουν την τύχη της πόλης μας στα χέρια τους. Και την Κυριακή 8 Οκτωβρίου έχουν την ευκαιρία να το πράξουν…».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet