Δήμος Μπροστά+: Ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό του Δήμου
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Δήμος Μπροστά+: Ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό του Δήμου

Τις τελευταίες ημέρες η κακοκαιρία με την επωνυμία «Μπάρμπαρα» έπληξε τη χώρα μας και δημιούργησε πολλά προβλήματα στις μετακινήσεις και στην γενικότερη λειτουργία των πόλεων μας. Συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις να γίνεται η αποτίμηση των πεπραγμένων και να αναζητούνται ευθύνες για τυχόν αστοχίες και παραλείψεις του κρατικού μηχανισμού και των δημοτικών Αρχών.

Όμως, μία αλήθεια είναι αδιαπραγμάτευτη και αυτό οφείλουμε να τονίσουμε με έμφαση. Για μια ακόμα φορά, στις δύσκολες αυτές καιρικές συνθήκες και με τα πενιχρά μέσα που τους διατίθενται, το προσωπικό του Δήμου ήταν εκεί, να κάνει το καθήκον του και να επιχειρήσει, ώστε οι δρόμοι να διατηρηθούν καθαροί και ασφαλείς και οι συμπολίτες μας να ταλαιπωρηθούν όσο το δυνατόν λιγότερο. Είναι οι άνθρωποι, στους οποίους πέφτει πάντα το βάρος της διαχείρισης, που όσο δύσκολες και επικίνδυνες για τους ίδιους κι αν είναι οι συνθήκες, είναι πάντα παρόντες και φροντίζουν για εμάς και την πόλη μας.

Ένα «ευχαριστώ» από τα βάθη της καρδιάς μας για τον επαγγελματισμό και την αυτοθυσία τους, είναι το ελάχιστο που τους οφείλουμε. Όποιες κι αν είναι οι δυσκολίες, οι άνθρωποι είναι εκείνοι που πάντα βρίσκουν τις λύσεις. Είμαστε περήφανοι για το υψηλό φρόνημα και τις ικανότητες του προσωπικού του Δήμου μας. Δεσμευόμαστε πως θα είμαστε στο πλευρό τους ό,τι κι αν χρειαστούν και θα αγωνιζόμαστε πάντα στο πλάι τους για την ικανοποίηση κάθε δίκαιου αιτήματός τους.

Γραφείο Τύπου δημοτικής παράταξης Δήμος Μπροστά+.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet