Η υποψήφια δήμαρχος Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας στο ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Η υποψήφια δήμαρχος Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας στο ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης

Στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας για το 2023 του ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης, παραβρέθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

Η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, αντάλλαξε ευχές με τα μέλη του ΚΑΠΗ για τη νέα χρονιά και τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και συνεχάρη τον Πρόεδρο του ΚΟΙ.Π.Α.Π Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Παναγιώτη Μπόλλα, και το προσωπικό των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου για το έργο τους στις δομές προστασίας για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

«Η μέριμνα για τους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν αποτελεί φόρο τιμής που όλοι εμείς τους οφείλουμε. Τους τιμούμε και τους ευχαριστούμε για τη συμβολή τους στη διατήρηση της συνοχής της ελληνικής κοινωνίας, για την ανιδιοτελή προσφορά τους στα παιδιά και στα εγγόνια τους. Θέλουμε να συνεχίσουν να είναι δημιουργικοί, δραστήρια μέλη της κοινωνίας μας, σε αυτές τις δομές προστασίας να βρίσκουν προστασία, διεξόδους δημιουργικής ενασχόλησης και ψυχαγωγίας, θαλπωρή και φροντίδα. Την επόμενη μέρα ως νέα διοίκηση στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, για τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας θα είναι μια αφετηρία για θετική δράση» δήλωσε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη, υποψήφια δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet