Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή: Απολίτιστη πολιτική και φθηνή εκμετάλλευση προεκλογικού χαρακτήρα από τον κ. Αμπατζόγλου
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή: Απολίτιστη πολιτική και φθηνή εκμετάλλευση προεκλογικού χαρακτήρα από τον κ. Αμπατζόγλου

Το τελευταίο διάστημα η μη κομματική, ανεξάρτητη παράταξη “Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή” και τα στελέχη της, παρακολουθήσαμε τα ατελείωτα, καθημερινά, επονομαζόμενα κατ’ ευφημισμό “δελτία τύπου” της δημοτικής αρχής Αμπατζόγλου σχετικά με τις εκδηλώσεις του επικαλούμενου καλοκαιρινού “Φεστιβάλ” του Δήμου Αμαρουσίου.Σε αυτά τα «δελτία τύπου», ο δήμαρχος και τα μέλη της δημοτικής του ομάδας πόζαραν αυτάρεσκα σε ανούσιες lifestyle φωτογραφίες που έστελναν για δημοσίευση στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, με σκοπό να αυτοπροβληθούν, ιδίως ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών.

Ο ίδιος ο κ. Αμπατζόγλου, χωρίς καμία ντροπή, ολόκληρο αυτό το διάστημα εκμεταλλευόταν την δημοτικότητα των καλλιτεχνών και την συγκέντρωση κόσμου στις συναυλίες τους. Διέκοπτε αγενώς και απολίτιστα το πρόγραμμα τους, για να ανεβεί στην σκηνή ο ίδιος και με κολακευτικά λόγια που απηύθυνε στους καλλιτέχνες, επιδίωκε να “κλέψει” ευκαιριακή δημοσιότητα και συμπάθεια από το κοινό, δηλαδή πολίτες και πολίτιδες που είχαν προσέλθει σε συναυλία, και όχι σε προεκλογική εκδήλωση του κ. Αμπατζόγλου.

Θυμίζουμε ότι οι συναυλίες του επονομαζόμενου “Φεστιβάλ” του Δήμου Αμαρουσίου αποτελούνται από προγράμματα γνωστών καλλιτεχνών των οποίων οι προετοιμασμένες παραγωγές έχουν προαγοραστεί με χρήματα των δημοτών της πόλης μας, ενώ κατά τη διεξαγωγή των συναυλιών επιβάλλεται εισιτήριο εισόδου το οποίο επίσης καταβάλλουν οι πολίτες και πολίτιδες της πόλης.

Επιδειξιομανία & φαυλότητα

Αποτελεί τουλάχιστον κατάχρηση από την πλευρά του δημάρχου Αμπατζόγλου (όπως και από την πλευρά ολόκληρης της πολιτικής του ομάδας) να διακόπτει κάθε εκδήλωση για να αυτοπροβάλλεται, ιδίως προεκλογικά, να αυτοφωτογραφίζεται και μετά να συνεχίζει να προβάλλεται μέσα από τις ανακοινώσεις του Δήμου. Θυμίζουμε ότι και ο φωτογράφος που συνοδεύει σε αυτές τις εκδηλώσεις τον δήμαρχο και εκείνοι/ες που γράφουν τα αυτοαναφορικά “δελτία τύπου” επίσης πληρώνονται από τις τσέπες του Δήμου Αμαρουσίου και των δημοτών που καταβάλλουν φόρους.

Άλλο ένα στοιχείο που θεωρούμε απαράδεκτο είναι ότι ολόκληρη αυτή η κουστωδία και το συγγενολόι του κ. Αμπατζόγλου (σ.σ.: το ποίο μάλιστα ΔΕΝ έχει δημοκρατική νομιμοποίηση) καθόταν σε όλες τις εκδηλώσεις σε πρόσθετες καρέκλες μπροστά στην σκηνή της κάθε συναυλίας!!!

Από πού και ως πού όλες/οι αυτές/οι έλκουν το δικαίωμα να στρογγυλοκάθονται μπροστά από τις απλές Μαρουσιώτισσες και Μαρουσιώτες που μάλιστα, έχουν πληρώσει κανονικά το εισιτήριο τους για να πάρουν θέση στις συναυλίες αυτές;;;

——————————————
Τέλος, συγχαίρουμε τις εργαζόμενες και εργαζόμενους στον τομέα του δημοτικού πολιτισμού και των υπόλοιπων δημοτικών υπηρεσιών που συμβάλλουν καθοριστικά στην οργάνωση αυτών των εκδηλώσεων. Είναι κρίμα ο κόπος των εργαζομένων αυτών για να δώσουν υπηρεσίες ψυχαγωγίας στους συνδημότες/ισσες τους, να αμαυρώνεται από την πολιτική ηγεσία του Δήμου.

Μαίρη Διακολιού

Επικεφαλής της μοναδικής ακομμάτιστης και αδέσμευτης δημοτικής παράταξης «ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΦΩΝΗ»

Δημοτική Σύμβουλος

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet