Νίκος Χαρδαλιάς από την Αίγινα: Κάθε νησί και ένα στοίχημα, κάθε νησί και μια διαφορετική προτεραιότητα
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Νίκος Χαρδαλιάς από την Αίγινα: Κάθε νησί και ένα στοίχημα, κάθε νησί και μια διαφορετική προτεραιότητα

Το έντονο ενδιαφέρον του για τα νησιά της Περιφέρειας Αττικής ανέδειξε σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, επιλέγοντας την Αίγινα ως τελευταίο σταθμό των περιοδειών του.

Κατά την επίσκεψή του, ο κ. Χαρδαλιάς συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη και βουλευτή Α’ Πειραιά Κώστα Κατσαφάδο, τον βουλευτή Α’ Πειραιά Νίκο Βλαχάκο και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του Συνδυασμού του «Αττική Μπροστά», Γιάννη Βουτσινά και Όμηρο Παπασάββα, επισκέφθηκε καταστήματα του νησιού και συνομίλησε με αυτοδιοικητικά στελέχη και κατοίκους.

«Τα νησιά μας», τόνισε, «είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας. Κάθε νησί είναι και ένα διαφορετικό στοίχημα, κάθε νησί και μια διαφορετική προτεραιότητα. Στόχος είναι να δώσουμε λύσεις σε όλα αυτά που μας πικραίνουν».

«Είναι απόφασή μας», υπογράμμισε, «να προχωρήσουμε σε έργα αναβάθμισης των λιμανιών των νησιών που υπάγονται στην Περιφέρεια Αττικής για να βελτιώσουμε τις συνθήκες μετακίνησης κατοίκων και επισκεπτών. Αλλά και σε έργα για τη διαχείριση των λυμάτων και την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος. Θα συμβάλλουμε, παράλληλα, στην προβολή των νησιών ως τουριστικών προορισμών και την αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους για θεματικό τουρισμό, με στόχο την χρονική επέκταση της τουριστικής περιόδου».

Μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτών, ο κ. Χαρδαλιάς  υπογράμμισε ότι θα είναι συνεχώς στο πεδίο και όχι στο γραφείο, επισήμανε τη σημασία των αυτοδιοικητικών εκλογών και τόνισε την ανάγκη παρουσίας όλων στην κάλπη της Κυριακής, υπογραμμίζοντας: «Με ένα συνδυασμό έμπειρων και καταξιωμένων προσώπων, με τα οποία μοιράζομαι το ίδιο όραμα για την Αττική, ζητάμε να μας εμπιστευτείτε για να πάμε την Περιφέρειά μας πιο μπροστά. Διεκδικώ την εμπιστοσύνη σας για να διεκδικήσω τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων. Να είμαστε παρόντες στην κάλπη της Κυριακής για να χτίσουμε μαζί την Αττική που θέλουμε και μπορούμε».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet