Ο Γιώργος Ιωακειμίδης στην εκδήλωση μνήμης για τα 82 χρόνια από τη «Μάχη της Κρήτης» στο Κερατσίνι
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Ο Γιώργος Ιωακειμίδης στην εκδήλωση μνήμης για τα 82 χρόνια από τη «Μάχη της Κρήτης» στο Κερατσίνι

Στην εκδήλωση μνήμης για τα 82 χρόνια από τη «Μάχη της Κρήτης», που διοργάνωσε η Ένωση Κρητών Κερατσινίου-Δραπετσώνας «Το Αρκάδι» παρευρέθηκε στις 27 Μαΐου στις 19:00 το απόγευμα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Ιωακειμίδης. Αφορμή της της παρουσίας του ήταν η εκδήλωση «Μάχη της Κρήτης – 82 χρόνια πριν». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, στο θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου «Αντώνης Σαμαράκης».

Ο κ. Ιωακειμίδης συνομίλησε με πλήθος πολιτών και πρόσωπα του πολιτικού και αυτοδιοικητικού κόσμου, υποψήφιους δημάρχους, ενώ αντάλλαξε απόψεις και με τον Πρόεδρο της Ένωσης Κρητών Δραπετσώνας – Κερατσινίου, Αντώνη Κλαουράκη Αντώνη και με άλλα μέλη της. Ο Γιώργος Ιωακειμίδης είχε επίσης θερμό χαιρετισμό με πολίτες που παρακολούθησαν την εκδήλωση και οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον προεκλογικό του αγώνα.

Την εκδήλωση ακολούθησαν ομιλίες από μέλη της Ένωσης, τοπικούς άρχοντες και αυτοδιοικητικούς, οι οποίες επικεντρώθηκαν στην μάχη της Κρήτης ως σύμβολο του ηρωισμού και της αυτοθυσίας του κρητικού λαού.

Με τον Γιώργο Ιωακειμίδη να δηλώνει πως: «Η παλλαϊκή αντίσταση του κρητικού λαού απέναντι στους Γερμανούς κατακτητές αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους και μια από τις πιο λαμπρές ιστορίες ηρωισμού της σύγχρονης ελληνικής Ιστορίας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet