Ο Παντελεήμων Τάτσος στη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Ο Παντελεήμων Τάτσος στη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή

Δήλωση του Γιώργου Οικονόμου:

«Καλωσορίζουμε τον συμπολίτη μας Παντελή Τάτσο στη δημοτική μας παράταξη. Μαζί θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την εικόνα της πόλης μας. Με ενεργούς δημότες και με νέα στελέχη που έχουν γνώση, όρεξη και όραμα, θα κάνουμε μία Νέα Αρχή.

Ο Παντελής ανήκει στην κατηγορία των δημοτών της Αγίας Παρασκευής που διακρίνεται για την συγκροτημένη σκέψη του, την εντιμότητα και την επαγγελματική του κατάρτιση.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγία Παρασκευή. Φοίτησε στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και συνέχισε στο ίδιο Πανεπιστήμιο μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA). Με την επιστημονική του κατάρτιση, την εργασιακή εμπειρία του ως επιχειρηματίας και τα τελευταία χρόνια ως στέλεχος – λογιστής στον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων, θα είναι σημαντική η συνδρομή του και στα κοινά και στην δημοτική μας παράταξη. Δεσμευόμαστε ότι θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να δώσουμε προοπτική και ελπίδα στην πόλη μας. Καλή επιτυχία Παντελή.»

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΤΑΤΣΟΥ

«Η ζωή στην πόλη πρέπει να έχει παρόν και μέλλον για να μπορούμε να ζήσουμε ανθρώπινα. Τα προβλήματα όμως συσσωρεύονται και απαιτούν δραστικές λύσεις και αποφάσεις. Η πόλη μας αξίζει να είναι ζωντανή και όχι σε παρακμή και εγκατάλειψη.

Με τιμά η πρόταση του Γιώργου Οικονόμου, στον οποίο διακρίνω όλα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο επόμενος δήμαρχος. Εμπειρία διοίκησης, γνώση, αποφασιστικότητα και πρόγραμμα με λύσεις για τα χρονίζοντα προβλήματα της πόλης που αγαπάμε. Μαζί θα αγωνιστούμε και θα προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας για να την κάνουμε καλύτερη.

Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη.»

Σύντομο Βιογραφικό:

Ο Παντελεήμων Τάτσος γεννήθηκε στην Αγία Παρασκευή. Αποφοιτώντας από το 3ο ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής, εισήχθη στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, όπου σπούδασε «Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων», ενώ συνέχισε αποκτώντας μεταπτυχιακό στη «Λογιστική και Χρηματοοικονομική». Η φαρέτρα των γνώσεών του εμπλουτίζεται με 26 σεμινάρια και ένα νέο μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ, με ειδίκευση στην Τραπεζική. Είναι, παράλληλα, γνώστης της Αγγλικής Γλώσσας, Χειρισμού Η/Υ και ειδικών λογιστικών προγραμμάτων. Εργάζεται ως Assistant Accountant στον Ο.Σ.Δ.Ε.Λ. (Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του Λόγου).

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet