Στις εορταστικές εκδηλώσεις στον Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης ο Π. Ιωάννου
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Στις εορταστικές εκδηλώσεις στον Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης ο Π. Ιωάννου

Ο κ. Παναγιώτου Ιωάννου επικεφαλής του συνδυασμού “Νέα Δημιουργία” παραβρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στον Ι.Ν Αγίων Αποστολών Πέτρου κ Παύλου Πεύκης με αφορμή την γιορτή της Αγίας Κατερίνης και την έλευση εικόνας της Παναγίας με το ενσωματωμένο απότμημα της Τιμίας Εσθήτας από τον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Εμπορείου Θήρας.

Συγκεκριμένα ο κ. Ιωάννου συμμετείχε σε πανηγυρική θεία λειτουργία την ημέρα της εορτής της Αγίας Κατερίνης.

Ο κ. Ιωάννου κατά την παραμονή του στον άνω Ιερό Ναό συνάντησε την Αστυνόμο κ. Βασιλική Βαμβάτσικου διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ψυχικού η οποία προσήλθε να προσκυνήσει την τιμία εσθήτα. Η κ. Βαμβάτσικου κατά το παρελθόν χρημάτισε διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Πεύκης.

Ο κ. Ιωάννου την καλωσόρισε στο Δήμο μας και την συνεχάρη για ακόμα μια φορά για την πάντοτε υπεύθυνη αντιμετώπιση στα δύσκολα θέματα που διαχειρίζεται .

Ο κ. Ιωάννου μετά το πέρας της θείας λειτουργίας δήλωσε : Βρίσκομαι εδώ ως απλός προσκυνητής μπροστά στο σέβασμα της τιμία εσθήτας της Υπεραγίας Θεοτόκου. Ευχόμαστε όπως η Παναγία μας σκεπάζει και καθοδηγεί το Δήμο μας, ιδιαίτερος δε του ανθρώπους εκείνους που επιφορτίζονται με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet