Σ. Νάνος: Το δίλημμα σε αυτές τις εκλογές θα είναι «Δημοκρατία ή αυταρχικότητα»;
Φωτογραφία: Επικοινωνία 94FM
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Σ. Νάνος: Το δίλημμα σε αυτές τις εκλογές θα είναι «Δημοκρατία ή αυταρχικότητα»;

Την ανάγκη να αποκτήσει η Μεταμόρφωση το δικό της brand name, με συγκεκριμένο σχέδιο και όραμα ανέδειξε ο επικεφαλής της παράταξης Πολιτεία Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος Σάββας Νάνος, σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε αποκλειστικά στον «Επικοινωνία 94FM» και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Η λογική της θεσμικής εκτροπής, της αυταρχικότητας και του one man show, που ακολουθεί ο κύριος Σαραούδας θα κριθεί στις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Το δίλημμα σε αυτές τις εκλογές θα είναι Δημοκρατία ή αυταρχικότητα…;», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Νάνος.

Ο ίδιος σχολίασε δεικτικά το πρόσφατο συμβάν με τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Φώτη Παπαδόπουλο και το «ζουμάρισμα» της κάμερας του Δ.Σ. στο κινητό του, δηλώνοντας πως οι εξηγήσεις του δημάρχου δεν έπεισαν.

«Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ατοπήματα σε αυτά τα 22 χρόνια ενασχόλησής μου με τα κοινά της Μεταμόρφωσης. Κατά την γνώμη της Πολιτείας Πολιτών δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός, όπως θέλησε να το παρουσιάσει ο δήμαρχος», σημείωσε ο κ. Νάνος.

Αναφορικά με τα υπόλοιπα θέματα, ο κ. Νάνος δεν δίστασε να παραδεχτεί πως η καθαριότητα βρίσκεται σε μία καλή κατάσταση, σε αντίθεση με την ανακύκλωση που έχει μείνει πίσω.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet