Το εκλογικό κέντρο του εγκαινίασε ο συνδυασμός της Β. Αρσένη-Λάμπρου Βριλήσσια Πορεία Ευθύνης
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Το εκλογικό κέντρο του εγκαινίασε ο συνδυασμός της Β. Αρσένη-Λάμπρου Βριλήσσια Πορεία Ευθύνης

Με πλήθος κόσμου και με μια μεγάλη συγκέντρωση της Βούλας Λάμπρου- Αρσένη Υποψήφιας Δημάρχου στα Βριλήσσια, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Βριλήσσια Πορεία Ευθύνης» .

Η Υποψήφια Δήμαρχος Βριλησσίων Βούλα Αρσένη-Λάμπρου επικεφαλής της  Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» ,πραγματοποίησε  στις 11/9/2023  μια επιβλητική συγκέντρωση για τα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου, παρουσιάζοντας τις προγραμματικές τους θέσεις  καθώς και τους  υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του  συνδυασμού, αφού πριν τηρήθηκε 1΄σιγή στην μνήμη των αδικοχαμένων συμπατριωτών μας στη Θεσσαλία .

Πλήθος κόσμου τίμησε την εκδήλωση, η οποία είχε παλμό, δυναμική και συναίσθημα. Την πρώην Πρόεδρο του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων και Αντιδ/ρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Αγωγής Υγείας Β.Αρσένη-Λάμπρου, προλόγισε η Ολυμπιονίκης και Βριλησσιώτισα Νίκη Μπακογιάννη, ενώ υπήρχε και μετάφραση στην νοηματική.

Τον αγιασμό τέλεσε  ο πατέρας Νικόλαος Κιοντάς,  Προϊστάμενος  του Ι.Ν Αγίων 12 Αποστόλων.

Στη συνέχεια η υποψήφια Δήμαρχος πραγματοποίησε την ομιλία της με την οποία ανέπτυξε τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού της.

«Αντίπαλος μας τα προβλήματα του δήμου, για τα οποία έχουμε λύση . Δεν στοχοποιούμε κανένα, σίγουρα κάθε  δημοτική αρχή έχει προσθέσει ένα λιθαράκι. Δεν είμαστε εδώ για να δικάσουμε και να μηδενίσουμε κανένα. Εδώ βρισκόμαστε για να προσθέσουμε και να προσφέρουμε. Ξεκινάμε από την αρχή  και όχι από το μηδέν. Δεν επιθυμούμε να βρούμε επαγγελματική καταξίωση, δεν μας κρατά στο χέρι κανείς, δεν έχουμε ανύπαρκτα χρίσματα ή υπαρκτά. Ζητάμε την στήριξη σας για να λογοδοτούμε μόνο σε σας ,διότι όποιος λαμβάνει χρίσματα ή υποστήριξη σε αυτόν χρωστάει υποχρέωση. Εμείς μιλάμε για την ΕΥΘΥΝΗ απέναντι σας. Δώστε μας την ευκαιρία να προχωρήσουμε με αξιοπρέπεια και εφικτό πρόγραμμα με καθημερινή αποτελεσματικότητα, ώστε να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη και όχι να την αλλάξουμε.  Έχουμε συνέπεια λόγου και έργου αποδεδειγμένα. Ο Δήμος χρειάζεται καλύτερη καθημερινότητα, αθλητικές υποδομές, ανθρώπινη προσέγγιση σε όλα.» τόνισε η Υποψήφια Δήμαρχος .

Τέλος διανεμήθηκε το Πρόγραμμα Βριλήσσια Πορεία Ευθύνης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet