Το Χαλάνδρι στο Φως με επικεφαλής τον Χάρη Ρώμα πηγαίνει τους δημότες σινεμά
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Το Χαλάνδρι στο Φως με επικεφαλής τον Χάρη Ρώμα πηγαίνει τους δημότες σινεμά

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου και τ. Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού της Περιφέρειας Αττικής μα πρωτίστως αγαπητός καλλιτέχνης (ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ), σκεπτόμενος ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από το να πηγαίνουν χέρι-χέρι η τέχνη και η πολιτική, γιατί έτσι αμβλύνονται οι κακές πλευρές της πολιτικής και ενισχύεται η θετική αλληλεπίδραση, εξασφάλισε για μια ειδική προβολή τα δικαιώματα της εκπληκτικής Ιταλικής οικογενειακής κωμωδίας «ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ» με θέμα απόλυτα αρμόζον για τις δημοτικές εκλογές.

Και προσκαλεί τους δημότες στη ΔΩΡΕΑΝ προβολή της ταινίας που θα γίνει στον κινηματογράφο ΑΙΓΛΗ (Λ. Πεντέλης 98) την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 11 π.μ. για να ξεκινήσει με γέλιο και χαρά ο μήνας!

Προλάβετε την κράτηση θέσεων στο https://www.ticketservices.gr/event/haris-romas-chalandri-sto-fos/

Υπόθεση: Η Ιταλική κωμωδία του Σάλβο Φικάρα και Βαλεντίνο Πικόνε,

αναφέρεται στα κακώς κείμενα μιας μικρής πόλης, όπου οι

κάτοικοι απηυδισμένοι από την άθλια ποιότητα ζωής εκλέγουν νέο

δήμαρχο και η πόλη γνωρίζει για πρώτη φορά την έννοια της

«νομιμότητας», που οφείλει να διέπει την καθημερινότητα των κατοίκων

της- αλλά… !

Υπενθυμίζεται ότι ο Κος Ρώμας στο πρόγραμμά του περιλαμβάνει : Δωρεάν προβολή θεματικά επιλεγμένων ταινιών σε καθορισμένους χώρους της πόλης, την τελευταία Κυριακή κάθε μήνα για τη σύσφιξη των οικογενειακών σχέσεων, με στόχο τα παιδιά και οι γονείς να ευαισθητοποιούνται και να καλλιεργούν το πνεύμα τους, μα πρωτίστως να δίνεται η ευκαιρία στους γονείς να αναπτύξουν διάλογο και επικοινωνία με τα παιδιά τους.

Το Χαλάνδρι στο φως στηρίζει την οικογένεια, με πληθώρα δράσεων και παροχών: https://www.chalandristofos.gr/analytiko-programma/

Η πρόοδος πρέπει να συνοδεύεται από τις αξίες και τις παραδόσεις μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet