Αφρ. Κτενά: Τον 21ο αιώνα οι πολίτες της Αττικής κινδυνεύουν εξαιτίας της απουσίας βασικών υποδομών Πολιτικής Προστασίας
Φωτογραφία: protothema.gr
Βουλευτές Βόρειου Τομέα Αθηνών

Αφρ. Κτενά: Τον 21ο αιώνα οι πολίτες της Αττικής κινδυνεύουν εξαιτίας της απουσίας βασικών υποδομών Πολιτικής Προστασίας

Με αφορμή τις ζημιές από τη χθεσινή (26/1) κακοκαιρία η υποψήφια βουλευτής Βόρειου Τομέα με το ΚΚΕ Αφροδίτη Κτενά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Για μία ακόμη φορά στο ίδιο έργο θεατές. Μία έντονη νεροποντή μετέτρεψε σε ποτάμι την υπόγεια διάβαση της Σπύρου Λούη στο Μαρούσι. Οχήματα ακινητοποιήθηκαν και οδηγοί κινδύνευσαν μέχρι να απεγκλωβιστούν.

Την ίδια ώρα λίγα μέτρα πιο πέρα πλημμύριζε για πολλοστή φορά το κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ. Πρόκειται για τον χώρο που γυμνάζονται κορυφαίοι αθλητές μας, ανάμεσα τους και ο παγκόσμιος πρωταθλητής και “χρυσός” ολυμπιονίκης μας Μίλτος Τεντόγλου.

Τον 21ο αιώνα, οι εργαζόμενοι, ο λαός και η νεολαία της Αττικής κινδυνεύουν και ταλαιπωρούνται συστηματικά, εξαιτίας της απουσίας βασικών υποδομών πολιτικής προστασίας. Δεν πρόκειται για αστοχία ή μια κακή στιγμή. Πρόκειται για τις συνέπειες της αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζουν απαρέγκλιτα η κυβέρνηση της Ν.Δ. και όσα κόμματα έχουν κυβερνήσει. Σήμερα επιδιώκουν να ξανακαθίσουν στη θέση του κυβερνήτη για να συνεχίσουν στην ίδια ρότα. Να συνεχίσουν την ίδια πολιτική που αφήνει απροστάτευτο το λαό από καιρικά φαινόμενα που αντιμετωπίζει την προστασία της ζωής και της περιουσίας του ως κόστος, κόστος που πάντα υπερβαίνει τις αντοχές της οικονομίας.

Για μία ακόμη φορά, οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καλούν τα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην περιοχή, να βρίσκονται σε ετοιμότητα, να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους σε συνανθρώπους μας που χρειάζονται βοήθεια, όποτε κι όπως χρειαστεί. “Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό”».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet