Ελένη Δάβαρη: “Ας πούμε αλήθειες για την Καθαριότητα”
Γνώμες

Ελένη Δάβαρη: “Ας πούμε αλήθειες για την Καθαριότητα”

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21/10/2014, ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, αναφέρθηκε για την καθαριότητα  επί δημαρχίας Βασίλη Ζορμπά.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι τίποτα δεν έγινε ώστε η πόλη μας να είναι καθαρή και μίλησε για άπλυτους κάδους και για τη μη ύπαρξη κάδου- πλυντηρίου.

Γράφει η Ελένη Δάβαρη*

Εγώ θα μιλήσω για το χρονικό διάστημα 2011-2012 που ήμουν αντιδήμαρχος Καθαριότητας και παρά τα σοβαρά προβλήματα που παρέλαβα στον τομέα της Καθαριότητας από την προηγούμενη διοίκηση, η καθαριότητα στην πόλη μας κατά γενική ομολογία όλων, αλλά ακόμα και της δικής σας κ. Σταθόπουλε, (αν θυμάστε), μπορώ να δηλώσω ότι λειτούργησε άψογα και από πλευράς διοίκησης και από πλευράς εργαζόμενων σε αυτήν!

Σας ενημερώνω λοιπόν, αφού έχετε ασθενή μνήμη κ. Σταθόπουλε, ότι ο κάδος-πλυντήριο ήταν εν ενεργεία καθημερινά. Οι κάδοι πλένονταν επίσης καθημερινά ανά περιοχή και κάθε δυο ημέρες πλένονταν οι εξωτερικές τοποθεσίες μπροστά στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως super market, ψαράδικα, μανάβικα, κρεοπωλεία.

Θέλω τώρα να μου απαντήσετε εσείς στα παρακάτω κ. δήμαρχε:

Τα δέκα έξι (16) χειραμαξίδια που προμηθεύτηκε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής κατά τη διετία που ήμουν αντιδήμαρχος και ήταν βασικά εργαλεία εργασίας για τις οδοκαθαρίστριες & οδοκαθαριστές, πού είναι; Γιατί δεν κυκλοφορούν κύριε δήμαρχε; Γιατί βλέπουμε τις οδοκαθαρίστριες να κυκλοφορούν με τη σκούπα και το φαράσι ανά χείρας και τις σακούλες απορριμμάτων να κρέμονται ως διακοσμητικό στοιχείο από την τσέπη του παντελονιού τους;

Επίσης, γιατί τα κλαδιά που εναποθέτουν οι δημότες στα πεζοδρόμια παραμένουν τουλάχιστον για μία εβδομάδα αμάζευτα;

Θα παρακαλούσα για την αποκατάσταση της αλήθειας από εσάς όσον αφορά το πρόσωπο μου. Ο γενικός μηδενισμός και αφορισμός των πάντων δεν ωφελούν κανέναν.

*Πρώην αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δήμου Αγίας Παρασκευής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet