Η πολιτική πρόταση της Χαράς
Γνώμες

Η πολιτική πρόταση της Χαράς

Είναι ή πρώτη φορά που ασχολούμαι με την πολιτική, είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ του νυν και υποψήφιου δημάρχου του Καλλικρατικού Δήμου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη.

Γράφει η Χαρά Ζερβουλάκου*

Η όλη διαδικασία μου φαίνεται ενδιαφέρουσα και αποτελεί για μένα μία ακόμη πρόκληση. Ίσως όταν ολοκληρωθεί, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, να μπορώ να επισημάνω κάποια πράγματα που θα μπορούσαν να βελτιωθούν ή να γίνουν πιο αποδοτικά! Φυσικά έχω και μερικά «θέματα» που δεν πρόκειται να αλλάξουν λόγω του χαρακτήρα μου! Για παράδειγμα δεν μπορώ με τίποτα να πηγαίνω «πόρτα πόρτα» για να συστηθώ σε όλους και να τους ζητήσω την ψήφο τους. Δεν είναι ότι δεν έχω την ικανότητα, απλώς όποτε μου έχει συμβεί σε εμένα και στους δικούς μου μέχρι τώρα να έρθει κάποιος υποψήφιος πολιτικός να μας συστηθεί και να ζητήσει την ψήφο μας ποτέ δεν ένιωσα βολικά! Πάντα υπήρχε ένα αίσθημα ανισορροπίας!

Λόγω επαγγελματικής δραστηριότητας ασχολούμαι με την online επικοινωνία και με τα κοινωνικά δίκτυα (social networks). Μέσα λοιπόν από την παρουσία μου σε αυτά (https://www.facebook.com/hara.zervoulakou) θέλησα να επικοινωνήσω εγώ η ίδια απευθείας με τον κόσμο στον Δήμο μου και να ζητήσω από όσους γνωρίζουν ποια είμαι και τις ικανότητες μου, να με συστήσουν οι ίδιοι σε όσους γνωρίζουν και και με τη σειρά τους αυτοί σε όσους γνωρίζουν. Δεν είναι καθόλου εύκολο, αλλά από την άλλη δεν είναι και καθόλου προσποιητό!

Αποφάσισα να ασχοληθώ με την πολιτική, τα κοινά και τον Δήμο μου με τον ίδιο τρόπο που αποφάσισα να ασχοληθώ με οτιδήποτε άλλο στη ζωή μου. Είδα προβλήματα που αντιμετωπίζονται με πολύ αργό ρυθμό! Είμαι άνθρωπος της δράσης, δεν έχω μεγάλη υπομονή, δεν μπορώ να περιμένω. Θέλω οι λύσεις στα όποια προβλήματα να είναι τέτοιες που οι άνθρωποι που βρίσκονται μέσα σε αυτά να βιώνουν την αλλαγή στη ζωή τους πραγματικά και όχι μετά από πάρα πολλά χρόνια να τους περιγράφεται από τα media ότι συνέβη αυτό σταδιακά και δεν το καταλάβανε όσο γινόταν!

Θέλω να κάνω και να γίνονται όλα όσα πρέπει τώρα ακόμη και αν πρέπει να αλλάξουν κάποιες δομές που συντηρούν μόνο τη δική τους ύπαρξη! Δεν θεωρώ ότι είμαι επιθετική, απλώς δεν μπορώ να βλέπω κάτι που δεν λειτουργεί και να κάνω υπομονή μέχρι να το συνηθίσω!!!

Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ έχει να επιδείξει πολύ μεγάλο έργο τα τελευταία 3,5 χρόνια που είχε τη διοίκηση του Δήμου Διονύσου. Έχει μεγάλη εμπειρία τόσο σε επίπεδό στελεχών, όσο και σε επίπεδο μηχανισμού που λειτουργεί. Αυτό όμως που με έπεισε ήταν ότι ο λόγος που ο δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης μου πρότεινε να κατέβω στον συνδυασμό της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ είναι ότι θέλει να ανανεώσει και να επιταχύνει ακόμη περισσότερο τη δυναμική της παράταξης. Αυτό μου έκανε πάρα πολύ καλή εντύπωση, καθώς διέκρινα ότι δε μου το ζήτησε μόνο και μόνο επειδή θα ήταν καλό επικοινωνιακά, θέλει πραγματικά να κάνει περισσότερα πράγματα για τον Δήμο του και θέλει να επιταχύνει τον ρυθμό υλοποίησης τους. Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ με το Γιάννη Καλαφατέλη και με τη δική μου συμβολή, αν εκλεγώ, θα συνεχίσει να αλλάζει τον Δήμο Διονύσου περισσότερο δυναμικά!

 * Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη δημοτική παράταξη ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ (Δήμος Διονύσου)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet