Χ. Ζερβουλάκου: “Βαρέθηκα να περιμένω τις λύσεις από άλλους”
Γνώμες

Χ. Ζερβουλάκου: “Βαρέθηκα να περιμένω τις λύσεις από άλλους”

Ονομάζομαι Χαρά Ζερβουλάκου, είμαι μητέρα 2 μικρών αγοριών 8 & 4 ετών, έχω την εταιρεία Wizzart ΕΠΕ, με αντικείμενο το Digital Marketing, και είμαι και μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 2ο Δημοτικό Σχολείο του Αγίου Στεφάνου, στον Δήμο Διονύσου. Το πρόγραμμά μου είναι πολύ “φορτωμένο” και απαιτητικό σε καθημερινή βάση!  Το ότι είμαι μητέρα με κάνει να μην αναβάλω τις ευθύνες που έχω απέναντι στα παιδιά μου, τόσο για την σωματική όσο και για την πνευματική τους υγεία. Το ότι είμαι επιχειρηματίας και δουλεύω  14 χρόνια ήδη με κάνει να παίρνω γρήγορα αποφάσεις και να τις υλοποιώ και να προσπαθώ να βρίσκω λύσεις σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζω άμεσα!

Γράφει η Χαρά Ζερβουλάκου

Ακολουθώντας το παραπάνω σκεπτικό έθεσα υποψηφιότητα και εκλέχθηκα ως γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο σχολείο του γιου μου, με πρόθεση να αντιμετωπίσω προβλήματα που είχε το εν λόγω εκπαιδευτήριο και να βελτιώσω την καθημερινότητα και τις υποδομές του σχολείου. Με τη συμμετοχή μου με όλους αυτούς τους ρόλους στα κοινά και με την κρίση που μαστίζει τη χώρα μας και συνεπακόλουθα τον Δήμο μας, ήταν φυσιολογική εξέλιξη για μένα να προσπαθήσω να αναλάβω  το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί και να θέσω υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ του νυν Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη.

Στόχος μου ήταν είναι και θα είναι να βάλω τα δυνατά μου ως μητέρα, ως επιχειρηματίας,  ως γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και τώρα ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος ώστε να παλέψω με κάθε πρόκληση, είτε αυτή λέγεται γραφειοκρατία και κατεστημένο, ενίσχυση των κοινωνικών δομών αλληλεγγύης προς τους συνδημότες μου που το έχουν ανάγκη, ολοκλήρωση βασικών έργων υποδομής όπως το αποχετευτικό,  είτε ακόμη και αναβάθμιση των ψηφιακών υπηρεσιών του Δήμου μου προς τους δημότες του. Θα βάλω τα δυνατά μου για να βελτιώσω την καθημερινότητα των δικών μου ανθρώπων με κάθε μέσο που διαθέτω και με την επαγγελματική μου εμπειρία και ικανότητα.

Βαρέθηκα να περιμένω από τους άλλους να βελτιώσουν τη ζωή της οικογένειας μου και των συνδημοτών μου. Αναλαμβάνω την ευθύνη να αντιμετωπίσω με ειλικρίνεια, αμεσότητα και πρακτικές λύσεις κάθε πρόβλημα που υπάρχει, στον βαθμό που έχω τη δύναμη, στον τομέα που θα μου ανατεθεί! Δεν θέλω να εντυπωσιάσω με τα λόγια μου τους συνδημότες μου! Θέλω να βοηθήσω αληθινά! Είμαι δημότης Διονύσου και θα βάλω τα δυνατά μου!

Βιογραφικό σημείωμα Χ. Ζερβουλάκου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet