«Έπεσαν» οι υπογραφές για τις παρεμβάσεις βελτίωσης του γηπέδου στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης»
Αθλητισμός

«Έπεσαν» οι υπογραφές για τις παρεμβάσεις βελτίωσης του γηπέδου στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης»

Υπεγράφη η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου που αφορά στις παρεμβάσεις βελτίωσης του γηπέδου στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης» μεταξύ του Δήμου Αγίας Παρασκευής και της εταιρείας «Π. Αλιφέρης – Α. Φουρτούνη και Σία Ε.Ε. δτ ΑΛΦΑΤΕΡ Ε.Ε.», την Παρασκευή 8 Μαΐου στο δημαρχείο Αγίας Παρασκευής.

Όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή, το έργο περιλαμβάνει την τοποθέτηση συνθετικού τάπητα (ταρτάν), αντικατάσταση χλοοτάπητα, βελτίωση των υποστηρικτικών εγκαταστάσεων (γραφείο, αποδυτήρια, τουαλέτες) και περίφραξη του χώρου.

Η αποπεράτωση του έργου θα γίνει εντός 12 μηνών από την ημέρα πρωτοκόλλησης της σύμβασης, ενώ δεν θα δοθεί προκαταβολή στην ανάδοχη εταιρεία, με το συνολικό κόστος να ανέρχεται στα 700.025,16 ευρώ, εκ των οποίων 100.025,16 ευρώ από ίδιους πόρους του Δήμου για το έτος 2021 και 600.000 ευρώ από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» για το έτος 2020.

Τη σύμβαση υπέγραψε εκ μέρους του Δήμου ο δήμαρχος, Βασίλης Ζορμπάς και εκ μέρους της εταιρείας ο νόμιμος εκπρόσωπός της Ευάγγελος Γυφτοδήμος. Παρόντες στην υπογραφή της σύμβασης ήταν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Βασίλης Σάρκουλας, ο γενικός γραμματέας του Δήμου, Μιλτιάδης Κύρκος και ο προϊστάμενος αρχιτεκτονικού σχεδιασμού της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, Χάρης Φρούντζος.

Τέλος, σημειώνεται ότι τον περασμένο Οκτώβριο η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, με ομόφωνη απόφαση, είχε εγκρίνει τους όρους διακήρυξης και των τευχών δημοπράτησης του έργου, με εξαίρεση τον επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή», Γιώργο Οικονόμου, ο οποίος είχε ψηφίσει «λευκό».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet