Έπιασε τετράδα η ομάδα γυναικών του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Έπιασε τετράδα η ομάδα γυναικών του ΓΣΑΠ

Έπιασε τετράδα η Αγία Παρασκευή, καθώς η ομάδα γυναικών του ΓΣΑΠ βρίσκεται στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, μετά τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ ΕΣΚΑ Γυναικών, η οποία διεξήχθη τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014, και τη νίκη της επί της ΑΕΝΚ στην Κηφισιά. Μια νίκη που ήρθε δύσκολα, με πολύ κόπο, πράγμα που δείχνει ότι δεν πρέπει να υποτιμάται καμία ομάδα, όσο χαμηλά και αν βρίσκεται στον βαθμολογικό πίνακα.

Το σκορ του αγώνα ήταν ΑΕΝΚ – ΓΣΑΠ: 50-64 και πλέον η ομάδα της Αγίας Παρασκευής έχει την ευκαιρία να ανέβει και άλλο στην βαθμολογία και να υποδεχθεί από καλύτερη θέση τον πρωτοπόρο Ζωγράφου στην τελευταία αγωνιστική στο γήπεδό της, δεδομένου ότι το πρόγραμμά της ομάδας του ΓΣΑΠ είναι ευνοϊκό, ενώ οι αντίπαλοί της (Ζωγράφου, Αμύντας, Πεύκη, Προμηθέας) έχουν να παίξουν μεταξύ τους τις επόμενες δυο αγωνιστικές. Υπό την προϋπόθεση φυσικά ότι οι γυναίκες της Αγίας Παρασκευής θα αντιμετωπίσουν με τη δέουσα σοβαρότητα τα επόμενα παιχνίδια τους με Αμαζόνες εντός και Εύνικο εκτός, ώστε να μην μεσολαβήσει άλλο «στραβοπάτημα».

Δεκάλεπτα: 14-15, 12-18, 14-15, 10-16

ΑΕΝΚ (Σκαρλάτος, Κατρά): Βουλκίδη 7, Πετροπούλου 5(1), Μολφέτα, Γαργαρέτα 2, Μίχου 4, Γκρίτζαλη 10, Πολύζου 4, Χαλικιά 18, Γεμετζόγλου, Καζαντζόγλου, Γαβριήλ, Πολίτη.

ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Ρεντζεπέρη 16, Γκάνια 2, Χαρίτου 10(2), Τσιαδή 4, Τουρνατζή, Βελούδου 2, Λωσταράκου 2, Μαστρογιαννίδου 13, Πεσκατζίου, Γιουκάκη 15(1), Κούκη, Μερισιώτη.

Πρόσωπο ανταγωνιστικής ομάδας Α΄ κατηγορίας έδειξαν οι νεάνιδες του ΓΣΑΠ στον αγώνα με την ομάδα του Κρόνου Γέρακα, παρ΄ όλο ότι έχασαν με σκορ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ – ΓΣΑΠ: 47-36.

Παρά τα αρκετά λάθη στις επιθέσεις και τις «χαμένες ευκαιρίες», η καλή άμυνα της ομάδας της Αγίας Παρασκευής κράτησε το σκορ με μικρή διαφορά στο πρώτο ημίχρονο. Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα του ΓΣΑΠ κατάφερε να ισοφαρίσει και να περάσει μπροστά με τρεις πόντους. Στο τέταρτο δεκάλεπτο η διαφορά άρχισε να «ανοίγει» λόγω ορισμένων λαθών, αλλά τα κορίτσια δεν αποθαρρύνθηκαν ούτε λεπτό και πίστευαν στην ανατροπή ακόμα και ένα λεπτό πριν το τέλος του αγώνα. Όπως αναφέρει η διοίκηση του ΓΣΑΠ σε ανακοίνωσή της, «Μπράβο στην ομάδα και στον προπονητή τους για την προσπάθειά τους!».

Επόμενη αγωνιστική την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 με τα Μελίσσια στο γήπεδο του Κοντόπευκου, στις 21.45.

Δεκάλεπτα: 12-08, 06-08, 12-10, 17-10

ΓΣΑΠ (Πλαγιαννάκος): Λαψάνα 9(1), Λούκα, Κανιαδάκη 8(1), Τραυλού, Κούσινα, Κούτρη 3(1), Σιγιώργη 2, Σταθέλου 2, Ασημακοπούλου 5, Κούκη 2, Καράμπελα 5, Μπόλτση.

ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ (Σιλιώγκας, Γεωργακόπουλος): Γαβριελάτου 2, Στεργίου 2, Δαμουλάκη 7, Σκούρα 10 (2), Πετρόγιαννη 2, Γκόσιου, Αγιασοπούλου 7, Μελαχροινίδη 9, Διακάτου, Τότση 4, Δερμοσινόγλου 4, Βιντζηλαίου.

Βαριά ήττα γνώρισε η ομάδα των κορασίδων του ΓΣΑΠ το μεσημέρι του Σαββάτου 22 Νοεμβρίου 2014 από την αντίστοιχη ομάδα του Άρη Πετρούπολης. Το σκορ διαμορφώθηκε στο Α.Ο. ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΓΣΑΠ:  76 – 31. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής κατέβηκε στον αγώνα με απώλειες αλλά αυτό δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση δικαιολογία για την κακή εμφάνιση. Οι κορασίδες του ΓΣΑΠ πρέπει να ξεχάσουν γρήγορα τον αγώνα αυτό και να προετοιμαστούν για το επόμενο παιχνίδι το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014 στις 19:30 εντός έδρας με τον Γέρακα.

Δεκάλεπτα: 24-06, 23-06, 15-12, 14-07

ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αγγελή): Δακλαδά, Χριστοδούλου, Κουρτέτση, Μαρίνη, Ζαχαροπούλου, Ευαγγελάτου Ανασ., Αμίτση, Καραμπάτσου, Ευαγγελάτου Α., Παππά, Φάσουρα, Δακίδη.

ΓΣΑΠ (Πλαγιαννάκος): Ανδρικοπούλου, Αναγνώστου, Πλώτα, Μαμαλίγκα, Σφήκα, Καρτάκη, Κανιαδάκη, Κούκη, Λαχανά.

Ευρεία νίκη πέτυχαν οι μίνι κορασίδες του ΓΣΑΠ επί της ομάδας του Αμαρουσίου, αφού η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν μεγάλη. Οι μικρές αθλήτριες της Αγίας Παρασκευής επικράτησαν με σκορ Γ.Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – ΓΣΑΠ: 06 – 53.

Η επόμενη αγωνιστική για τις μίνι κορασίδες του ΓΣΑΠ είναι στις 30 Νοεμβρίου 2014, στις 13:30 στο γήπεδο του Κοντόπευκου με αντίπαλο την ΑΕΣ Ένωση Γαλατσίου.

Δεκάλεπτα: 0-19, 01-13, 04-08, 01-21

ΓΣΑΠ (Γιουκάκη): Λούκα, Ανδρικοπούλου, Κακοσούρη, Λαχανά, Κατωμέρη, Καρακατσάνη, Καρτάκη, Μπουντουροπούλου, Πανταζή, Πλώτα, Γρηγορίου.

Γ.Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Γκίζη): Διτσικανού, Σταυρουλάκη, Δάλλα, Μαλλιαρή, Καρακάρη, Μακανίκα, Χολέβα, Φραγκούλη, Ρέτζο, Αναγνωστοπούλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet