Αγιασμός τελέστηκε στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΔΑΠ
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Αγιασμός τελέστηκε στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΔΑΠ

Αγιασμός τελέστηκε στις εγκαταστάσεις του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), στο Αθλητικό Κέντρο της οδού Νότου, με την ευκαιρία της έναρξης των προγραμμάτων 2019-2020, του Οργανισμού.

Σύντομο χαιρετισμό και ευχές για καλή αρχή, παραγωγική και γόνιμη χρονιά, απηύθυνε ο π. Σταύρος Τρικαλιώτης, ο οποίος τέλεσε τον αγιασμό, ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, και ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Σπύρος Παπασπύρος

Στην τελετή παρέστησαν, πλην των ανωτέρω, ο γενικός γραμματέας του Δήμου, Μιλτιάδης Κύρκος, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Βασίλης Σάρκουλας, οι δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΟΔΑΠ, Βάνα Νικολακοπούλου και Γιάννης Δερματάς, ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αλλάζουμε και πρώην πρόεδρος του ΟΑΔΑΠ, Γιάννης Μυλωνάκης, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Κώστας Γουργούλης, ο πρώην αντιδήμαρχος και μέλος του Δ.Σ. ΠΑΟΔΑΠ Γιάννης Γουργούλης, τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ Μάνια Βλαχογιάννη, Γιώργος Μακρυαλέας, Γιώργος Κωβαίος, Θοδωρής Αθανασόπουλος και Θοδωρής Μπουρλιάσκος, το πρώην μέλος του Δ.Σ. ΠΑΟΔΑΠ Αργυρώ Μπονάρου, ο διευθυντής, οι τμηματάρχες και οι εργαζόμενοι όλων των δομών του Οργανισμού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet