Αγωνίζονται… τα κορίτσια του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Αγωνίζονται… τα κορίτσια του ΓΣΑΠ

Μεγάλη νίκη επί του Προμηθέα στην έδρα του πέτυχε τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014 η γυναικεία ομάδα του ΓΣΑΠ με σκορ 41-62. Καθοδηγημένη άριστα από τους προπονητές, έπαιξε «γρανιτένια» άμυνα και έβγαλε ωραίες φάσεις στην επίθεση. Πήρε τα ηνία του αγώνα από το α΄ δεκάλεπτο και διεύρυνε σημαντικά τη διαφορά στο σκορ στο β΄ δεκάλεπτο, επιβάλλοντας την ανωτερότητά της τόσο στον επιθετικό, όσο και στον αμυντικό τομέα. Η διαφορά στο σκορ από τα μέσα του γ΄ δεκαλέπτου μέχρι το τέλος κυμάνθηκε γύρω από τους 20 πόντους, παρ΄ όλη την προσπάθεια της ομάδας του Χαλανδρίου να την περιορίσει. Σ΄ αυτές τις προσπάθειες θεωρούμε ότι εντάσσονται και οι συνεχείς έντονες διαμαρτυρίες του προπονητή του Προμηθέα προς τους διαιτητές και οι οποίες, επέφεραν τελικά την αποβολή του από τον πάγκο. Κατά τη γνώμη της ομάδας της Αγίας Παρασκευής και όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή της «και οι δύο διαιτητές ήταν εξαιρετικοί στο έργο τους».

Συγχαρητήρια τόσο στα κορίτσια, όσο και στους προπονητές του ΓΣΑΠ για την ωραία εμφάνιση και την ξεκάθαρη νίκη.

Επόμενος αγώνας στην έδρα της ομάδας τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014 με τον Α.Ο. Πεύκης.

Δεκάλεπτα: 10-12, 11-24, 11-14, 09-12

Γ.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Μανουσάκης, Βερροιόπουλος): Γραμματικοπούλου, Χρυσίνα, Μπουκίτα, Σατρατζέμη, Σιδέρη, Τριμέρη 4, Κεσσέ 22(1), Σωτηρίου 2, Νομικού, Σταυροπούλου, Καληώρα 10, Κριθήμου 3.

ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Ρεντζεπέρη 9, Γκάνια 7(2), Χαρίτου 3(1), Τσιαδή 3, Τουρνατζή, Βελούδου 2, Λωσταράκου, Μαστρογιαννίδου 4, Πεσκατζίου 7, Γιουκάκη 25 (3), Κούκη, Μερισιώτη 2.

Πολύ καλό αγωνιστικό πνεύμα παρουσίασαν οι νεάνιδες του ΓΣΑΠ στον εξ αναβολής αγώνα με τον Αμύντα εκτός έδρας που διεξήχθη την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου. Παρ΄ όλο που ο αγώνας ΑΜΥΝΤΑΣ Α.Ο. – ΓΣΑΠ έληξε με σκορ 44-34, η ομάδα της Αγίας Παρασκευής έδειξε σημάδια βελτίωσης κυρίως στον αμυντικό τομέα, ενώ έβγαλε στο γήπεδο περισσότερη ομαδικότητα και συνεργασίες. Τα κορίτσια έδειξαν θέληση για τη νίκη και κατέβαλαν προσπάθεια γι΄ αυτή. Δυστυχώς, τόσο η δυστοκία στην επίθεση όσο και οι πολλές λάθος μεταβιβάσεις οδήγησαν στην ήττα.

Δεκάλεπτα: 08-02, 15-13, 10-08, 11-11

ΑΜΥΝΤΑΣ Α.Ο. (Πιλικιάν, Κακκαβάς): Αντωνιάδη 4, Καραχάλιου, Κόντη, Παππά 2, Κακκαβά 2, Ντάνου 10, Καστρινού 2, Χονδρουλάκη 10(1), Σούλτη 10, Καραντζάλου 2, Σχοινά 4.

ΓΣΑΠ: Λαψάνα 4, Λούκα, Κανιαδάκη 16, Τραυλού 1, Μπόλτση, Κούτρη 2, Σιγιώργη 4, Σταθέλου, Ασημακοπούλου 5, Κουσίνα, Καράμπελα 2.

Έναντι του Άρη Πετρούπολης αγωνίστηκαν, εκτός έδρας οι νεάνιδες του ΓΣΑΠ την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014. Από την αρχή του παιχνιδιού η ομάδα της Αγίας Παρασκευής έδειξε διάθεση για να πετύχει τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα. Για άλλη μια φορά όμως τα επιπόλαια λάθη, κυρίως στην άμυνα, έδωσαν στον αντίπαλο την ευκαιρία να βάλει κάποια εύκολα καλάθια. Το αποτέλεσμα ήταν να μην μπορέσουν τα κορίτσια του ΓΣΑΠ να πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής στο σκορ ώστε να διεκδικήσουν τη νίκη. Το σκορ διαμορφώθηκε ως εξής: ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΓΣΑΠ: 53 – 41. Στα θετικά, η ομάδα της Αγίας Παρασκευής κρατά, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, «τη μικρή ανοδική πορεία των κοριτσιών στα επιθετικά τους καθήκοντα».

Επόμενη αγωνιστική την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014 εντός έδρας με την Κηφισιά.

Δεκάλεπτα: 06-05, 21-10, 11-13, 15-13

ΓΣΑΠ (Πλαγιαννάκος):  Λαψάνα 18 , Λούκα, Κανιαδάκη 8, Τραυλού, Κούτρη, Σιγιώργη 5, Σταθέλου, Ασημακοπούλου, Κουκή 2, Μπόλτση 4, Καράμπελα 4, Κουσίνα,.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αγγέλη, Πέτσα): Πισπίρη, Μαρίνη 11, Δράζιου, Μπέγκα, Ευαγγελάτου, Μπαράκου 30 (2), Διμιτσή 2, Καραμπάτσου 4, Δανιήλ, Κούλη 4, Φάσουρα 2, Κολοκοτρώνη.

Την Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014 διεξήχθη ο εξ΄ αναβολής αγώνας των κορασίδων του ΓΣΑΠ με τον Προμηθέα. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής νίκησε, με σκορ  ΓΣΑΠ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Γ.Σ.: 53 – 30 (33 – 12), πολύ εύκολα και δόθηκε η ευκαιρία στον προπονητή της να δώσει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στις μικρότερες αθλήτριες της ομάδας.

ΓΣΑΠ (Πλαγιαννάκος): Ανδρικοπούλου, Αναγνώστου, Πλώτα, Μαμαλίγκα, Σφήκα, Καρτάκη, Κανιαδάκη, Μπουρδάρα, Κουκή, Λαχανά, Δούκα.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Γ.Σ. (Κατσαμπέκης): Πατέλη, Μπεζαίτη, Κατσαρέλια, Γεωργιάδη, Σταύρου, Τσακίρογλου, Αϊβαίδου, Χαραλαμπίδη, Αδάμου, Γαλιατσάτου, Μαλολλαρι, Σπυροπούλου.

Ένα ακόμα παιχνίδι που κρίθηκε κυριολεκτικά στο νήμα για τις κορασίδες του ΓΣΑΠ ήταν αυτό με την ομάδα της Νέας Κηφισιάς το οποίο έληξε με σκορ ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΓΣΑΠ: 43 – 41 (14-09, 25-16, 35-29, 43-41). Σε όλο το παιχνίδι η ομάδα της Κηφισιάς ήταν μπροστά στο σκορ αλλά τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής δείχνοντας χαρακτήρα, για μια ακόμα φορά, προσπάθησαν να ισοφαρίσουν τον αγώνα και να διεκδικήσουν τη νίκη στην παράταση. Τελικά η ισοφάριση δεν ήρθε, αξίζουν όμως πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες για την προσπάθειά τους. Καλό θα ήταν, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΓΣΑΠ, «το αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνουν συνήθως μετά τη δεύτερη περίοδο, να το δείχνουν από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού, ώστε να μη μπαίνουν σε περιπέτειες τα τελευταία λεπτά».

Επόμενη αγωνιστική για τις κορασίδες της Αγίας Παρασκευής το Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014, στις 19:30, εντός έδρας με τον Εύνικο.

ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ (Κατρά): Ανεζύρη, Μπαλιούση, Μουστάκα, Καζαντζιόγλου, Γιαχνή, Γάλλου, Αλεξάνδρου, Στεργιανού, Σακελαρίου, Παναγιωτοπούλου.

ΓΣΑΠ (Πλαγιαννάκος): Ανδρικοπούλου, Αναγνώστου, Πλώτα, Μαμαλίγκα, Σφήκα, Καρτάκη, Κανιαδάκη, Μπουρδάρα, Κουκή, Λαχανά, Δούκα.

Αγώνας της μίνι ομάδας του ΓΣΑΠΑυτή τη φορά τα μίνι του ΓΣΑΠ δεν τα κατάφεραν, καθώς έχασαν από την ομάδα των Μελισσίων με σκορ Μελίσσια – ΓΣΑΠ: 47-29. Τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής δεν μπόρεσαν να παίξουν ομαδικά, λόγω της πιεστικής άμυνας των αντιπάλων, αλλά και λόγω της «κάκιστης διαιτησίας», όπως εκτιμά ο ΓΣΑΠ σε ανακοίνωσή του και συμπληρώνει «Πράγματι ο συγκεκριμένος διαιτητής αγνοούσε παντελώς τους ειδικούς κανονισμούς που ισχύουν στο τουρνουά ΜΙΝΙ (άμυνα στο μισό γήπεδο, παγίδες), άφηνε το σκληρό παιχνίδι και την παράβαση “βήματα”, με αποτέλεσμα τα κορίτσια μας να αποσυντονιστούν, αφού από την προπονήτριά τους διδάσκονται αυτά που πρέπει να διδαχθούν».

Επόμενος αγώνας για τα μίνι στις 15:15 της Κυριακής 16 Νοεμβρίου με τον ΑΜΥΝΤΑ στο γήπεδο «Μ. Μουρούτσος».

ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΚΑΟ (Κουκής): Γεωργιακλή, Αντωνακάκη, Κουρμούση, Κουκή, Αλέξου, Ματούση, Σταμούλη, Κωνσταντινίδου, Μπλιθικιώτη, Κυρίδη, Ανδρεοπούλου.

ΓΣΑΠ (Γιουκάκη): Λούκα, Ανδρικοπούλου, Κακοσούρη, Καρακατσάνη, Μπουντουροπούλου, Γρηγορίου, Καρτάκη, Πλώτα, Κυριακοπούλου, Σαραντάκου, Κλεισιάρη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet