Αλλάζουμε: Στην τελική ευθεία η έρευνα για τον Αθλητισμό στον Δήμο Αγ. Παρασκευής
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Αλλάζουμε: Στην τελική ευθεία η έρευνα για τον Αθλητισμό στον Δήμο Αγ. Παρασκευής

Στην τελική ευθεία εισέρχεται η μεγάλη πρωτοποριακή δράση που ξεκίνησε η Ομάδα Ενεργών Πολιτών Αλλάζουμε το Σάββατο 12 Μαΐου 2018, με τις επισκέψεις σε αθλητικούς τόπους και κεντρικά σημεία της Αγίας Παρασκευής και τη συμπλήρωση ειδικών ερωτηματολογίων για το είδος του Αθλητισμού που επιθυμούν οι δημότες και οι κάτοικοι στην πόλη.

Την εβδομάδα που πέρασε τα μέλη της ομάδας επισκέφθηκαν το 9ο Δημοτικό Σχολείο στα Πευκάκια, τα προγράμματα άθλησης που γίνονται σε σχολεία, καθώς και το πρόγραμμα μοντέρνων χορών. Βρέθηκαν επίσης και στο 7ο Δημοτικό Σχολείο στο πρόγραμμα παραδοσιακών χορών του Συλλόγου «Κορύβαντες». Ο στόχος της έρευνας έχει, σύμφωνα με την ομάδα, επιτευχθεί αφού μέχρι σήμερα από τις επισκέψεις των μελών του Αλλάζουμε έχουν συμπληρωθεί 364 ερωτηματολόγια.

Όποιος πολίτης δεν έχει συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο και θέλει να συμμετέχει στην ηλεκτρονική έρευνα, μπορεί να το κάνει μπαίνοντας στο www.allazoume.gr ή εδώ.

Η πλατφόρμα θα δέχεται απαντήσεις έως και την Τρίτη 29 Μαΐου 2018.

Θα ακολουθήσουν τα τέσσερα θεματικά εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 στις 10:00 π.μ., στο 1ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής. Τα αποτελέσματα της έρευνας, καθώς και τα συμπεράσματα που θα προκύψουν από τα εργαστήρια ιδεών θα παρουσιαστούν στην ανοιχτή εκδήλωση που θα διοργανώσει η Ομάδα Ενεργών Πολιτών Αγίας Παρασκευής Αλλάζουμε τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 στις 19:00, στο 3ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής.

«Μόνο με τη δική σας συμμετοχή μπορούμε να Αλλάξουμε την Αγία Παρασκευή στην πράξη» τονίζει μέσω ανακοίνωσής της η Ομάδα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet