Ανάπλαση αθλητικών υποδομών στο πάρκο «Στ. Κώτσης»
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Ανάπλαση αθλητικών υποδομών στο πάρκο «Στ. Κώτσης»

Η πλήρης ανακατασκευή των αθλητικών υποδομών, των υποστηρικτικών εγκαταστάσεων και της περίφραξης του Πολιτιστικού και Αθλητικού Πάρκου «Σταύρος Κώτσης», δρομολογήθηκε με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019, μετά από εισήγηση της δημοτικής αρχής.

Ειδικότερα η εν λόγω απόφαση περιλαμβάνει:

  • Την έγκριση μελέτης έργου 907.258 ευρώ πλέον ΦΠΑ 24% για την ανάπλαση αθλητικών και υποστηρικτικών εγκαταστάσεων και την περίφραξη στο πάρκο.
  • Την ταυτόχρονη υποβολή αίτησης Χρηματοδότησης του έργου 600.000 ευρώ από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του υπουργείου Εσωτερικών με τίτλο «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων».

Στις  εργασίες που προβλέπονται να γίνουν περιλαμβάνονται, σύμφωνα με τον Δήμο:

  1. Η αντικατάσταση του υφιστάμενου φθαρμένου συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου με νέο.
  2. Η Κατασκευή περιμετρικά του γηπέδου στίβου µε ταρτάν και σκάμματος για άλμα εις μήκος, καθώς ο υπάρχον χωμάτινος στίβος χρησιμοποιείται μεν για άθληση πολιτών, αλλά δεν έχει προδιαγραφές για αθλητική χρήση.
  3. Ανάπλαση των χώρων γραφείων αποδυτηρίων και τουαλετών ώστε να καλύπτουν λειτουργικά τις αντίστοιχες βασικές ανάγκες αθλουμένων και κοινού.
  4. Επίστρωση µε αθλητικό δάπεδο του παρακείμενου ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ.
  5. Εσωτερική και εξωτερική σταθερή περίφραξη του Πάρκου «Σταύρος Κώτσης» για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια και η προστασία του έργου.
Μελέτη ανάπλασης αθλητικών χώρων στο πάρκο «Στ. Κώτσης» στην Αγία Παρασκευή

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet