Αποκλείστηκε από τον τελικό Κυπέλλου ο ΓΣΑΠ για… έναν πόντο
Αθλητισμός

Αποκλείστηκε από τον τελικό Κυπέλλου ο ΓΣΑΠ για… έναν πόντο

Αποκλείστηκε από τον τελικό Κυπέλλου η ομάδα Γυναικών του ΓΣΑΠ με έναν πόντο στην παράταση… Το σκορ του αγώνα ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ – ΓΣΑΠ διαμορφώθηκε σε 67-66, ενώ το σκορ της κανονικής διάρκειας του αγώνα, που διεξήχθη την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014 στο γήπεδο Χαλανδρίου «Μ. Παπαδάκης», ήταν 58-58.

Για να συμβεί όμως αυτό «συνωμότησαν θεοί και δαίμονες», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ανακοίνωση του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ).

Πρώτα-πρώτα ήταν η «αυτοκτονική τάση» που διακρίνει την ομάδα της Αγίας Παρασκευής τώρα τελευταία. «Τα παιχνίδια με Πεύκη, Ζωγράφου και το χθεσινό, λες και βγαίνουν από καρμπόν. Και στα τρία είχαμε το προβάδισμα και στα τρία κάναμε ότι μπορούσαμε για να τα χάσουμε. Το “καταφέραμε” στα δύο από αυτά. Εχθές ειδικά με τρόπο που βγαίνει από σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Στα είκοσι δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας το σκορ είναι 55-58. Ο Προμηθέας στην επίθεσή του χάνει την μπάλα 1,9΄΄ πριν την κόρνα. Ο ένας διαιτητής λέει ότι η μπάλα είναι δικιά μας, ο άλλος του Προμηθέα. Τελικά δίνουν την επαναφορά στον Προμηθέα και μέσα σε 1΄΄ καταφέραμε να κάνουμε φάουλ σε προσπάθεια για σουτ τριών πόντων. Με τρείς εύστοχες βολές ισοφαριζόμαστε και πάμε στην παράταση, όπου παρ΄ όλον που και εδώ προηγηθήκαμε, τελικά ο Προμηθέας μείωσε την διαφορά και πέρασε μπροστά με έναν πόντο διαφορά στα 3,5” πριν τη λήξη. Στον χρόνο αυτό βρεθήκαμε με την μπάλα κάτω από το καλάθι και χάσαμε το λεϊ- απ», αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΣΑΠ.

Δεύτερον η διαιτησία, η οποία, αναφέρει η ανακοίνωση, «συνέβαλε στην ήττα στο μέτρο που ήταν εχθρική προς την ομάδα μας με την ανοχή που έδειξε στο σκληρό έως αντιαθλητικό παιχνίδι των αντιπάλων. Σφύριξαν 20 φάουλ εις βάρος του Προμηθέα και 21 εις βάρος μας. Το πραγματικό “σκορ” θα έπρεπε να ήταν γύρω στα 30-15. Το βίντεο είναι στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερθεί».

Η διοίκηση του ΓΣΑΠ συγχαίρει την ομάδα και στους προπονητές γιατί όπως αναφέρεται, «πάλεψαν ένα παιχνίδι με τη διαιτησία απέναντί μας και παρ΄ όλα αυτά το χάσαμε στον πόντο από δικά μας λάθη. Εάν νικούσαμε, με έναν πόντο έστω, θα ήταν θρίαμβος. Δεν πειράζει όμως, εμείς γευτήκαμε πέρυσι τη χαρά του να είμαστε κυπελλούχοι και μάλιστα κατά κοινή ομολογία με δίκαιο και αδιαμφισβήτητο αγωνιστικά τρόπο».

Τώρα η ομάδα πρέπει να συγκεντρωθεί, να ξεχάσει τάχιστα το χθεσινό παιχνίδι και να προετοιμαστεί για το 3ο συνεχόμενο ντέρμπι, μέσα σε επτά μέρες, τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014, στις 21:30 στο Κοντόπευκο, με το αξιόμαχο και ισόβαθμο συγκρότημα της Ηλιούπολης.

Δεκάλεπτα: 14-22, 16-09, 10-11, 18-16, 09-08.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Μανουσάκης, Βερροιόπουλος): Χρύσινα, Βερροιοπούλου, Μπουκίτα 4, Σατρατζέμη, Σιδέρη 2, Τριμέρη 19(4), Κεσσέ 22(1), Σωτηρίου 2, Τσοκανά, Νομικού, Καλλιώρα 16(3), Κριθήμου 2.

ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Ρεντζεπέρη 17, Γκάνια 3, Χαρίτου 6(2), Τσιαδή 3, Τουρνατζή, Βελούδου 4, Λωσταράκου, Μαστρογιαννίδου 13(1), Πεσκατζίου, Γιουκάκη 20(4), Κούκη, Μερισιώτη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet