Αυλαία για το 1ο Μεσογειακό Τουρνουά Μπάσκετ Ακαδημιών
Αθλητισμός

Αυλαία για το 1ο Μεσογειακό Τουρνουά Μπάσκετ Ακαδημιών

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014 στο κλειστό γήπεδο Κοντοπεύκου η γιορτή λήξης του 1ου Μεσογειακού Τουρνουά Μπάσκετ Ακαδημιών Κοριτσιών, στο οποίο συμμετείχαν τα σωματεία Α.Ο. Αγίου Νικολάου Παλλήνης, Α.Ο. Κρόνος Γέρακα, Α.Σ. Παιανίας και Γ.Σ. Αγίας Παρασκευής.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με αγώνα All star, δηλαδή σχηματίστηκαν δύο μεικτές ομάδες, η “γαλάζια” και η “πορτοκαλί” απ΄ όλα τα σωματεία με τις -κατά την άποψη των προπονητών τους- καλύτερες αθλήτριες. Οι δύο ομάδες έπαιξαν τέσσερα οκτάλεπτα και καταχειροκροτήθηκαν από τους παριστάμενους γονείς. Στη συνέχεια έγινε διαγωνισμός βολών και διαγωνισμός λέι-απ (σε δύο ηλικιακές κατηγορίες). Οι νικήτριες βραβεύτηκαν με αναμνηστικά κύπελλα, ενώ όλα τα κορίτσια πήραν αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής. Αναμνηστικά κύπελλα δόθηκαν και στους προπονητές των σωματείων που με την προσπάθειά τους στήριξαν το Τουρνουά και την εκδήλωση λήξης.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΓΣΑΠ, το 1ο Μεσογειακό Τουρνουά ξεκίνησε πριν περίπου έναν μήνα με αγώνες των ακαδημιών και των Μίνι των τεσσάρων Συλλόγων, που χαρακτηριστικό τους είχαν τη χαρά της συμμετοχής και όχι τη βαθμοθηρία, δεδομένου ότι δεν υπήρχε βαθμολογία.

Στο κλείσιμο της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του ΓΣΑΠ Γεώργιος Καράμπελας ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες και υποσχέθηκε ότι του χρόνου θα επαναληφθεί το Τουρνουά με καλύτερη προϋπόθεση, αξιοποιώντας και τη φετινή εμπειρία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet