Βρήκαν… την κίνησή τους στην Αγία Παρασκευή
Αθλητισμός

Βρήκαν… την κίνησή τους στην Αγία Παρασκευή

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις της «move week 2014» με τίτλο «Βρες την κίνησή σου και κινήσου» στην Αγία Παρασκευή, που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Ίφιτος!!!

Ο Αθλητικός Όμιλος Ίφιτος διοργάνωσε δημόσιες αθλητικές εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες με σκοπό να προωθήσει τη φυσική άσκηση. Συμμετείχαν συνολικά τουλάχιστον 200 άτομα ενεργά και 30 εθελοντές που ήταν εκεί για να βοηθήσουν την οργάνωση, τον σχεδιασμό και την εκτέλεση των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Έτσι στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου η φυσικοθεραπεύτρια – γυμνάστρια Μαρία Σέρτσου επισκέφτηκε τα ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίας Παρασκευής στο πλαίσιο εκδήλωσης «Παίζω με το σώμα μου στο ΚΑΠΗ», όπου οι παρόντες συμμετείχαν σε ήπιες γυμναστικές ασκήσεις και παιχνίδια!!!

Την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου ο Γιάννης Χαμαλτζής, καθηγητής Φυσικής Αγωγής με εξειδίκευση στην ειδική αγωγή ήταν στο μουσικοκινητικό εργαστήρι για ΑΜΕΑ. Με τις γνώσεις του και την άριστη κατάρτιση στο αντικείμενο, διασκέδασε και δραστηριοποίησε τους παρευρισκόμενους με μουσικοκινητική αγωγή.

Την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου η Μαρία Σέρτσου επισκέφτηκε το κέντρο ψυχοκοινωνικής υγείας «ΊΡΙΣ» όπου γυμνάστηκαν οι φιλοξενούμενοι ημέρας. Διασκεδαστικός τόνος άθλησης και παιχνίδια ήταν το συστατικό για να αθληθούν όλοι και να περάσουν καλά.

Το Σάββατο 4 Οκτωβρίου ο Νεκτάριος Πανταζόπουλος και ο Σωκράτης Κυριακάκης έδειξαν εύκολες ασκήσεις για το σπίτι σε παιδιά και ενήλικες. Η Νταϊάνα Περέζ ασχολήθηκε με τις μικρές ηλικίες γυμνάζοντας τες με έξυπνα παιχνίδια. Ο Χρήστος Ντόβας από την σχολή Tae Kwon Do ΑΣΦ Αγίας Παρασκευής ήταν εκεί για να δραστηριοποιήσει τους συμμετέχοντες μέσα από το άθλημα και να το συστήσει σαν ένα άθλημα για τη φυσική κατάσταση και όχι απαραίτητα για πρωταθλητισμό.

Την Κυριακή 5 Οκτωβρίου ο Όμιλος ανέβηκε στον Υμηττό για περπάτημα, τρέξιμο και ποδηλασία. Ο Κίμωνας Σέρτσος είχε ελέγξει νωρίτερα όλη τη διαδρομή περπατώντας – τρέχοντας – ποδηλατώντας, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι όλοι οι υπόλοιποι εκείνη τη μέρα. Το απόγευμα της ίδιας μέρας στην κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής κλείσαμε την εβδομάδα «move» με Zumba. Συγκεκριμένα η Άννα και η Ζωή από το The dance club by Agia Paraskevi μας ενεργοποίησαν και μας διασκέδασαν στους ρυθμούς τους.

Ο Αθλητικός Όμιλος Αγίας Παρασκευής Ίφιτος ευχαριστεί, με ανακοίνωσή του, τον Δήμο Αγίας Παρασκευής και τον δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο για την παραχώρηση της κεντρικής πλατείας και την άδεια εισόδου στους κλειστούς χώρους. Επίσης ευχαριστεί τους υποστηρικτές και χορηγούς της κίνησης αυτής το The dance club by Ag. Paraskevi, τον Γιώργο Εμμανουήλ ασφαλιστικό σύμβουλο, το φυσικό μεταλλικό νερό ΚΟΡΠΗ και τα cookie crisp της nestle.

Παράλληλα, προσκαλεί τους πολίτες σε επόμενες δράσεις, αναφέροντας:

«Σας περιμένουμε στις επόμενες δράσεις μας και του χρόνου ακόμα περισσότεροι!!!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet