Γιορτή ακαδημιών ΓΣΑΠ με τρίποντα, βολές και “διπλά”
Αθλητισμός

Γιορτή ακαδημιών ΓΣΑΠ με τρίποντα, βολές και “διπλά”

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η γιορτή των Ακαδημιών του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ), που έγινε στο γήπεδο Κοντόπευκου το Σάββατο 17/01/15, από τις 12:30 μέχρι τις 14:30. Επί δύο ώρες, πάνω από 50 κορίτσια γέμισαν το γήπεδο με τις χαρούμενες φωνές τους παίζοντας αθλοπαιδιές με την μπάλα, διαγωνιζόμενα σε τρίποντα και βολές, καθώς και παίζοντας “διπλό”.

Στη γιορτή συμμετείχαν και κορίτσια από τα 1ο και 7ο Δημοτικά Σχολείκαι, μάλιστα τα κορίτσια του 1ου Δημοτικού κέρδισαν σε “διπλό” την ομάδα κοριτσιών του ΓΣΑΠ.

Γ. Σταθόπουλος και Σ. Παπαμιχαήλ με τον πρόεδρο του ΓΣΑΠ

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του ο ΓΣΠΑ, “στη γιορτή παρευρέθησαν ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτήρης Παπαμιχαήλ, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Πάνος Γκόνης, ο δημοτικός σύμβουλος Δ. Κονταξής, ο πρόεδρος και η γραμματέας της Ένωσης Γονέων Αύρα Μπασακίδου και Εύη Χατζοπούλου, ο διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σταύρος Δημαράκης, η πρόεδρος και το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού Γιάννα Τσάρα και Τίτη Τσιαμπίρα, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Μιχάλης Γαβράς και Φώτης Αλεξόπουλος, καθώς και πλήθος γονέων των κοριτσιών μας”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet