Γιορτή Ακαδημιών ΓΣΑΠ με επίδειξη… ικανοτήτων
Αθλητισμός

Γιορτή Ακαδημιών ΓΣΑΠ με επίδειξη… ικανοτήτων

Με την ευκαιρία της λήξης της περιόδου 2013-14, πραγματοποιήθηκε γιορτή των Ακαδημιών του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής, το Σάββατο 14 Ιουνίου 2014, από τις 11:00 έως τις 13:00 στο κλειστό γήπεδο του Κοντοπεύκου.

Για δύο ώρες τα μικρά κορίτσια του ΓΣΑΠ έδειξαν στους παριστάμενους γονείς τους την πρόοδό τους στην εκμάθηση της καλαθοσφαίρισης (λέι-απ, βολές, σουτ αλλά και δύο “διπλά” μεταξύ τους). Κύριο χαρακτηριστικό της όλης εκδήλωσης η ζεστή, φιλική ατμόσφαιρα ανάμεσα στη διοίκηση, στους γονείς, στις προπονήτριες και στις μικρές αθλήτριες. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους και ιδιαίτερα στον έφορο Βαγγέλη Λούκα και στις προπονήτριες Κατερίνα Φαλούκα και Σόνια Γιουκάκη.

Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Γιάννης Σταθόπουλος, δήμαρχος Αγίας Παρασκευής από 01/09/2014, ο οποίος άνοιξε τη γιορτή του ΓΣΑΠ δηλώνοντας τη συμπαράστασή του στις προσπάθειες του Συλλόγου για ανάπτυξη του γυναικείου αθλητισμού της πόλης και ο Σωτήρης Παπαμιχαήλ, δημοτικός σύμβουλος επίσης από 01/09/2014.

Ο πρόεδρος του ΓΣΑΠ Γιώργος Καράμπελας σε σύντομη ομιλία του επισήμανε την πρόοδο των Ακαδημιών και υποσχέθηκε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο από τη νέα περίοδο θα πράξει ότι το καλύτερο για την ανάπτυξη του τμήματος, με τη βοήθεια των γονέων και την αρωγή του Δήμου.

Η εκδήλωση έληξε με απονομή διπλωμάτων και αναμνηστικών μεταλλίων στα κορίτσια μας, με ευχές για καλό καλοκαίρι και ραντεβού ξανά στο γήπεδο τον Σεπτέμβρη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet