ΓΣΑΠ: Εντατικός ρυθμός προετοιμασίας των αγωνιστικών τμημάτων
Αθλητισμός

ΓΣΑΠ: Εντατικός ρυθμός προετοιμασίας των αγωνιστικών τμημάτων

Όλα τα αγωνιστικά τμήματα του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ), γυναίκες, νεάνιδες, κορασίδες βρίσκονται σε φάση προετοιμασίας για το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα που τις περιμένει, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος. Ειδικότερα, οι προπονήσεις έχουν ως εξής:

Τμήμα Γυναικών

Οι προπονήσεις έχουν ξεκινήσει από τις 20 Αυγούστου στο γήπεδο Κοντοπεύκου, με τις οδηγίες των προπονητών Πέτρου Αναγνωστόπουλου και Γιάννη Στρατάκου.Έχουν γίνει ήδη τρία δυνατά φιλικά, με τον Παναθηναϊκό (ομάδα Α1), Φοίνικα (Α΄ΕΣΚΑΝΑ) και Άρη Πετρούπολης (Α2), προγραμματίζονται δε και άλλα. Τον πρώτο της επίσημο αγώνα η ομάδα θα δώσει στις 24/09, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Κυπέλλου ΕΣΚΑ και αν περάσει, τον δεύτερο στις 01/10. Και οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν στο Κοντόπευκο, με αντίπαλο που ακόμα δεν είναι γνωστός. Με νίκη στον δεύτερο αγώνα η ομάδα  θα προκριθεί στον ημιτελικό που θα διεξαχθεί αργότερα. Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα είναι κάτοχος του Κυπέλλου ΕΣΚΑ της περιόδου 2013-14 και φυσικά στόχος της είναι η επανάληψη της περυσινής επιτυχίας. Ο πρώτος επίσημος αγώνας του πρωταθλήματος θα γίνει στις 06/10, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ εκτός έδρας.

Τμήμα Νεανίδων

Φέτος οι Νεάνιδες θα αγωνίζονται στην Α΄ κατηγορία της ΕΣΚΑ με πολύ δυνατούς αντιπάλους, όπως ο Παναθηναϊκός, ο Αθηναϊκός, ο Αμύντας κ.ά. Ήδη έχουν ξεκινήσει προπονήσεις από τις 25/08, με την καθοδήγηση του προπονητή τους Παναγιώτη Πλαγιαννάκου και μέχρι στιγμής έχουν δώσει δύο φιλικά, με τις γυναίκες του Άρη Χολαργού (Γ΄ ΕΣΚΑ) και του Α.Ο. Σπάτων (Γ΄ ΕΣΚΑ). Η ομάδα έχει ανανεωθεί σημαντικά σε σχέση με πέρυσι (τρεις νεάνιδες πέρασαν σε σχολές της επαρχίας, τέσσερις ανέβηκαν από τις κορασίδες και έχουμε και τέσσερις από μεταγραφές). Το πρωτάθλημα ξεκινά στις 28/09 με τον Αθηναϊκό, αγώνας που θα γίνει στο γήπεδο Κοντοπεύκου.

Τμήμα Κορασίδων

Οι κορασίδες επίσης έχουν ξεκινήσει προετοιμασία από τις 25/08 για να παρουσιαστούν έτοιμες στον πρώτο αγώνα που δίνουν στις 20/09 με τον Αθηναϊκό, εκτός έδρας. Και αυτές αγωνίζονται πλέον στην Α΄ κατηγορία της ΕΣΚΑ, μετά την ανάδειξή τους πέρυσι ως πρωταθλήτριες της Β΄ κατηγορίας.Έχουν ήδη παίξει ένα φιλικό με τα Μελίσσια και προγραμματίζονται και άλλα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet