ΓΣΑΠ: Νίκη για Κορασίδες, «τζάμπα» ήττα στο τουρνουά μίνι
Αθλητισμός

ΓΣΑΠ: Νίκη για Κορασίδες, «τζάμπα» ήττα στο τουρνουά μίνι

Αγωνιστική δράση είχαν και το περασμένο Σαββατοκύριακο (8 και 9 Φεβρουαρίου 2020) τα αγωνιστικά τμήματα του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ : ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ – ΓΣΑΠ: 26 – 56

Δεκάλεπτα: 05-11,00-19,10-14,11-12

Ένα ακόμα βήμα στην προσπάθειά της για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία  έκανε η ομάδα του ΓΣΑΠ, επικρατώντας εύκολα εκτός έδρας επί του ουραγού Εύνικου. Στον αγώνα δόθηκε η ευκαιρία στις αθλήτριες της Αγίας Παρασκευής να αναδείξουν το πλούσιο ταλέντο τους και στον προπονητή τους να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλα τα κορίτσια, δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα. Επόμενος αγώνας το Σάββατο 15/2/20 στις 18:00 εντός έδρας με αντίπαλο τον ΖΑΟΝ Κηφισιάς.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Χατήρα, Φυρίγου, Κυρκοπούλου, Λυραντζάκη, Αρβανίτη, Χριστοπούλου,Μήτση, Γιαννακού, Στρατηγού, Κακοσούρη, Γεραντώνη, Τοτόση.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ: ΓΣΑΠ  –  Γ.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ  27-34

Οκτάλεπτα: (10-5, 4-10, 2-9, 4-6, 7-4)

Ενώ ξεκίνησαν σχετικά καλά στο πρώτο οκτάλεπτο, η συνέχεια ήταν χωρίς ρυθμό, χωρίς συγκέντρωση και χωρίς συνεργασίες, γεγονός που επηρέασε τις επιθέσεις των μίνι του ΓΣΑΠ, αλλά και τη δυναμική τους στην άμυνα. Η νευρικότητα των κοριτσιών του συλλόγου ήταν εμφανής και έντονη όσο περνούσε η ώρα και δεν… σταύρωσαν καλάθι. Όταν στο τελευταίο οκτάλεπτο αποφάσισαν να συγκεντρωθούν και να σοβαρευτούν, ο χρόνος δεν ήταν αρκετός για να γυρίσουν το παιχνίδι.

Το επόμενο και τελευταίο παιχνίδι για αυτό το τουρνουά είναι την Κυριακή 16/2/2020, στις 2:00μ.μ., με τον ΑΣ ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, στο κλειστό γήπεδο Κοντοπεύκου.

ΓΣΑΠ (Νιτουλέσκου): Σινάνογλου Κ., Παγίδα Α., Κεϊσογλου Μ., Σινάνογλου Α., Δερμιτζάκη Μ., Μηλιώνη Ε., Λιοντάκη Ι., Γουρδουπάρη Ν., Τσαλούρη Κ., Οικονόμου Κ., Κοντογιωργάκη Ι., Σταυρακάκη Χ., Μητροπέτρου Γ., Κεχρή Δ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet