Διασκέδασαν με την ψυχή τους παράγοντες και φίλοι του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Διασκέδασαν με την ψυχή τους παράγοντες και φίλοι του ΓΣΑΠ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ετήσια συνεστίαση του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ) που έγινε το Σάββατο το βράδυ στη γνωστή ταβέρνα “Χρήστος” (Δ. Πλακεντίας). Πάνω από 150 άτομα, μικροί και μεγάλοι παραβρέθηκαν, έφαγαν, ήπιαν, χόρεψαν και διασκέδασαν καλόκαρδα μαζί με την ομάδα γυναικών, τους προπονητές και πολλές αθλήτριες των υποδομών.

Τη συνεστίαση μας τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμος Βλάχος, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού (ΠΑΟΔΑΠ) και δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Παπαμιχαήλ, ο πρώην δήμαρχος Λεονάρδος Χατζηανδρέου, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Τίμος Κωστόπουλος, Κατερίνα Φλατσούση και Μιχάλης Γαβράς, ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Β΄ Αθηνών και αντιπρόεδρος του ΓΣΑΠ Θανάσης Φαλούκας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού, Βασίλης Σαββίδης, η πρόεδρος και η γραμματέας της Ένωσης Γονέων, Αύρα Μπασακίδου και Εύη Χατζοπούλου, ο αντιπρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ, Μανώλης Πέπονας και ο πρώην πρόεδρος του ΓΣΑΠ, Βαγγέλης Λημνιάτης.

Ο ΓΣΑΠ ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν και βοήθησαν, με το κέφι τους και την οικονομική συνδρομή τους, τους σκοπούς του Συλλόγου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet