Δύο νίκες – δύο ήττες για τον ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Δύο νίκες – δύο ήττες για τον ΓΣΑΠ

Νίκες στις τελευταίες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις σημείωσαν οι παγκορασίδες και τα μίνι του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ), ενώ δεν τα κατάφεραν απέναντι στις αντιπάλους τους οι νεάνιδες και οι κορασίδες του Συλλόγου.

Τα αποτελέσματα των αγώνων:

Νεάνιδες: ΓΣΑΠ – ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ: 44-45

Δεκάλεπτα: 16-3, 11-16, 6-14, 11-12

Παρόλο το δυνατό ξεκίνημα η ομάδα των νεάνιδων της Αγίας Παρασκευής έκανε την πρώτη της ήττα για φέτος στο πρωτάθλημα. Τα κορίτσια μπήκαν στον αγώνα συγκεντρωμένα, αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν την καλή απόδοση μέχρι το τέλος. Κράτησαν, όμως, τη διαφορά των εννέα πόντων που είχαν κερδίσει στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι με την οποία η ομάδα του ΓΣΑΠ παραμένει πρώτη στη βαθμολογία και στη μάχη για την άνοδο στην Α΄ κατηγορία. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής είχε απουσίες σε παίκτριες. Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 με τον Γέρακα Β΄(21:45 – Κλειστό Γέρακα). 

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Λούκα, Μπεζαΐτη 17, Χατήρα 6, Κυρκοπούλου 7 (1), Αρβανίτη 2, Χριστοπούλου 3(1), Κακοσούρη 3, Σάμιτα 6.

Κορασίδες: ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ – ΓΣΑΠ: 41-30

Δεκάλεπτα: 13-09, 10-04, 10-08, 08-09

Δεν κατάφερε η ομάδα των κορασίδων του ΓΣΑΠ να συνεχίσει το σερί νικών της, καθώς ηττήθηκε από την πρωτοπόρο ομάδα των Μελισσίων. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής ξεκίνησε τον αγώνα μουδιασμένα χωρίς ρυθμό, γεγονός που επηρέασε την επίθεσή της, ιδίως στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη τα κορίτσια του ΓΣΑΠ άλλαξαν πρόσωπο, με πιο ορθολογικές και εύστοχες επιθέσεις μείωσαν το σκορ έως τους έξι πόντους, χωρίς όμως να μπορέσουν να φτάσουν στη νίκη. Επόμενος αγώνας εντός έδρας το Σάββατο 7/12/19 στις 18:00 με αντίπαλο τον Άγιο Νικόλαο Παλλήνης.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Γεραντώνη, Χατήρα, Φυρίγου, Κυρκοπούλου, Λυραντζάκη, Αρβανίτη, Χριστοπούλου, Στρατηγού, Κακοσούρη, Τριανταφύλλη, Μήτση.

Παγκορασίδες: ΓΣΑΠ  Β – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β: 55-47 

Δεκάλεπτα: 18-8, 13-8, 18-15, 6-16

Τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής άγγιξαν το τέλειο στα δύο πρώτα δεκάλεπτα και έκλεισαν το ημίχρονο με σχεδόν double score, ενώ δέχθηκαν μόλις 16 πόντους. Άμυνα και επίθεση ήταν πολύ καλές με όλα τα κορίτσια να παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Από το τρίτο δεκάλεπτο και μετά ο Παναθηναϊκός ισορρόπησε το παιχνίδι και πέρασε στην αντεπίθεση. Στο τελευταίο δεκάλεπτο τα κορίτσια του Παναθηναϊκού ψαλίδισαν τη διαφορά. Επόμενο παιχνίδι με το Γαλάτσι, το Σάββατο 7/11 εκτός έδρας.

ΓΣΑΠ (Γκόγκου): Πολυμένου, Κέντρου, Κασκαβέλη, Λιάρου, Κάνιστρα, Αλεξάνδρου, Μαντζαφίνη, Τοτόση, Κατακουζηνού, Τοτού, Σακκά, Καλαμβόκη

Τουρνουά Μίνι: ΑΡΗΣ ΑΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ – ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: 27-38

Οκτάλεπτα: 3-14, 10-10, 2-7, 7-3, 5-4

Στο όμορφο γήπεδο του Χολαργού, η ομάδα των μίνι της Αγίας Παρασκευής ξεκίνησε το παιχνίδι δείχνοντας τη δυναμική της και το πάθος της. Η σωστή άμυνα της ομάδας του ΓΣΑΠ πέτυχε αρκετά κλεψίματα και αιφνιδιασμούς με εύστοχα καλάθια. Τα κορίτσια του Χολαργού δεν φοβήθηκαν και πάλεψαν το παιχνίδι μέχρι το τέλος μειώνοντας τη διαφορά (στο τέλος του τρίτου οκτάλεπτου η διαφορά ήταν 16 πόντους). Το επόμενο παιχνίδι για τον ΓΣΑΠ είναι την Κυριακή 8/12/2019 στις 12 το μεσημέρι με τον ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑ στο ανοικτό γήπεδο «Μ. Παπαδάκης» στο Χαλάνδρι.

ΓΣΑΠ (Νιτουλέσκου): Σινάνογλου Κ., Παγίδα Α., Κεϊσογλου Μ., Σινάνογλου Α., Δερμιτζάκη Μ., Μηλιώνη Ε., Λιοντάκη Ι., Τσαλούρη Κ., Οικονόμου Κ., Κοντογιωργάκη Ι., Σταυρακάκη Χ., Κεχρή Δ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet