«Επέστρεψε» δυναμικά ο «7ος Δρόμος Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής – Αναδεικνύοντας τον Υμηττό 2022»
Αθλητισμός

«Επέστρεψε» δυναμικά ο «7ος Δρόμος Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής – Αναδεικνύοντας τον Υμηττό 2022»

Ο «7ος Δρόμος Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής- Αναδεικνύοντας τον Υμηττό 2022», ένας καθιερωμένος ήδη από το 2013 αθλητικός θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοικήσεως, που διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), σε συνεργασία με το Αθλητικό Σωματείο Αγίας Παρασκευής (ΑΣΑΠ), πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 8 Μαΐου 2022.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε υπό την έγκριση του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών & Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ), την αιγίδα της  Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού-Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ), τη συνδρομή του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ανατολικής Αττικής και την υποστήριξη της Ομάδος Αθλητών Μαραθωνίου Αθηνών «ORAMA».

Η συμμετοχή των δρομέων, μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής διακοπής λόγω της πανδημίας, ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών. Περίπου 1.000 άνδρες, γυναίκες και παιδιά ξεκίνησαν στις 9 το πρωί διαδοχικά τις διαδρομές των 14 χλμ. (μεικτή άσφαλτος & βουνό), 5 χλμ. (άσφαλτος) και 1 χλμ. (παιδικό), με αφετηρία και τερματισμό την αρχή της οδού Αγίου Ιωάννου στην κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής.

Η συμμετοχή ξεπέρασε τα όρια του Δήμου Αγίας Παρασκευής, καθώς συμμετείχαν έμπειροι καθώς και ερασιτέχνες δρομείς από όλη την Αττική.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet