Εργασίες πλήρους ανακαίνισης και ανάπλασης αιθουσών στο Αθλ. Κέντρο Νότου στην Αγ. Παρασκευή
Αθλητισμός

Εργασίες πλήρους ανακαίνισης και ανάπλασης αιθουσών στο Αθλ. Κέντρο Νότου στην Αγ. Παρασκευή

Μετά το πέρας των εργασιών αποκατάστασης των σημαντικών φθορών της οροφής, (για να μην υπάρξει για τα επόμενα, τουλάχιστον 15 χρόνια κάποια δυσάρεστη έκπληξη) ξεκίνησαν, την Πέμπτη 19/8, οι εργασίες πλήρους ανακαίνισης και ανάπλασης των αιθουσών χορού, γυμναστικής και οργάνων (συνολικού εμβαδού περίπου 400τ.μ.), που βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο Νότου, κάτω από τις κερκίδες του γηπέδου ποδοσφαίρου, όπως ενημερώνει η διοίκηση του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ).

Η κατάσταση των αιθουσών, από πλευράς λειτουργικότητος και αισθητικής, παρέμενε ίδια εδώ και περίπου 50 χρόνια, αν εξαιρέσουμε την προ αρκετών ετών αντικατάσταση των παραθύρων και κατά καιρούς ελαιοχρωματισμούς, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Η αρχή γίνεται από την τοποθέτηση ψευδοροφής και επένδυσης των τοίχων, προκειμένου να αποκτήσουν οι χώροι όψη αιθουσών σύγχρονων, καλαίσθητων και λειτουργικών (εξασφαλίζεται έτσι και καλύτερη θερμομόνωση, λόγω μείωσης του ύψους). Στην συνέχεια, θα αντικατασταθεί το ηλεκτρικό κύκλωμα, θα τοποθετηθούν τα νέα φωτιστικά με λαμπτήρες led (για άπλετο φωτισμό) και θα τοποθετηθούν ηχητικά συστήματα οροφής, για ήχο υψηλής ποιότητας. Θα ακολουθήσει ο ελαιοχρωματισμός των αιθουσών με μοντέρνους και ελκυστικούς χρωματισμούς και τέλος θα αντικατασταθεί το υπάρχον πλαστικό πάτωμα με νέο, βινυλικό σε απομίμηση ξύλου, το οποίο θα εξασφαλίζει υψηλή αντοχή, λειτουργικότητα και αισθητική αναβάθμιση. Γενικώς, οι αίθουσες θα αλλάξουν εντελώς όψη και λειτουργικότητα και δεν θα θυμίζουν σε τίποτα τη σημερινή άσχημη κατάσταση, επισημαίνει το Δ.Σ. Εκτιμάται ότι οι αίθουσες θα είναι έτοιμες για χρήση εντός του δευτέρου δεκαπενθήμερου του Σεπτεμβρίου.

Η διοίκηση σημειώνει ότι οι εργασίες πραγματοποιούνται με την ομόθυμη σύμπραξη του Διοικητικού Συμβουλίου, τις άοκνες ενέργειες των υπαλλήλων του ΠΑΟΔΑΠ και την πολύτιμη βοήθεια της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, η οποία συνέταξε και τις σχετικές μελέτες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet