Ηλεκτρονικό προφίλ αποκτά ο ΠΑΟΔΑΠ
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Ηλεκτρονικό προφίλ αποκτά ο ΠΑΟΔΑΠ

Ένας ακόμη από τους προγραμματισμένους στόχους της διοικήσεως του ΠΑΟΔΑΠ θα γίνει πράξη σε σύντομο χρονικό διάστημα, αναφέρει ο πρόεδρος του Δ.Σ. του νομικού προσώπου, Σπύρος Παπασπύρου, αναφερόμενος στην παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

Σκοπός, όπως εξηγεί, είναι η γρήγορη και εύκολη πρόσβαση των πολιτών σε πληροφορίες, ενημερώσεις, προγράμματα και δράσεις του Οργανισμού, αλλά και άλλες εφαρμογές, μέσω του υπολογιστού ή του κινητού τους. Ως αποτέλεσμα θα έχει τη διευκόλυνση των πολιτών, αφού δεν θα απαιτείται η αυτοπρόσωπη εμφάνισή τους, με εξοικονόμηση χρόνου για τους ίδιους, αλλά και τους εργαζομένους στον ΠΑΟΔΑΠ.

Ήδη, όπως ενημερώνει, ανατέθηκε ο εκσυγχρονισμός και η ανανέωση της ιστοσελίδας του ΠΑΟΔΑΠ, η οποία θα γίνει πιο χρηστική και πιο φιλική προς όλους τους πολίτες. Μεταξύ άλλων, οι χρήστες θα μπορούν να λαμβάνουν ενημερώσεις, να εγγράφονται στα προγράμματα ηλεκτρονικά, να δηλώνουν ηλεκτρονικά την συμμετοχή τους σε κάποιες δράσεις, να υποβάλλουν τα παράπονα-παρατηρήσεις-προτάσεις τους απευθείας στον υπεύθυνο του κάθε τμήματος, να παρακολουθούν βιντεοσκοπημένες εκδηλώσεις του Οργανισμού κ.ά.

Πέραν αυτών, σύντομα, σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου, θα τοποθετηθεί WiFi, αρχικώς στο Αθλητικό Κέντρο της οδού Νότου, για δωρεάν χρήση από τους χρήστες των προγραμμάτων του Οργανισμού, αλλά και τους επισκέπτες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet