Η αγωνιστική δράση των τμημάτων του ΓΣΑΠ λίγο πριν το lockdown
Αθλητισμός

Η αγωνιστική δράση των τμημάτων του ΓΣΑΠ λίγο πριν το lockdown

Υπό τη σκιά της απόφασης αναστολής όλων των πρωταθλημάτων της ΕΟΚ και των πρωταθλημάτων/τουρνουά της ΕΣΚΑ για έναν μήνα, αλλά κυρίως της αναστολής της ομαδικής άσκησης σε κλειστούς και ανοικτούς χώρους με απόφαση της ΓΓΑ, γεγονός που θα επιφέρει απροσδιόριστες επιπτώσεις στους αθλητές και τα ερασιτεχνικά σωματεία, διεξήχθησαν οι αγώνες του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής το τριήμερο που πέρασε.

Ακολουθεί η παρουσίαση των αγώνων από τον ΓΣΑΠ.

ΝΕΑΝΙΔΕΣ

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ – ΓΣΑΠ : 60-55 (δεκάλεπτα: 17-13,18-16,12-12,13-14)

Στο αγωνιστικό μέρος παρακολουθήσαμε ένα πραγματικό ντέρμπι που μας κράτησε σε αγωνία έως το τέλος του. Ο αγώνας είχε εναλλαγές στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, όμορφες ατομικές και ομαδικές προσπάθειες, αλλά και πολλά λάθη εκατέρωθεν.

Η μη επαρκής αμυντική αντιμετώπιση του αντιπάλου στο πρώτο μέρος αποδείχθηκε καθοριστική για την τελική έκβαση, καθώς παρά την προσπάθεια της ομάδας μας ο αντίπαλος κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά του.

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την προσπάθειά τους.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Πενέλη 12(1), Χατήρα 8, Μαντζιώρη 10, Κυρκοπούλου 8, Γεραντώνη, Αρβανίτη 1, Χριστοπούλου 3, Στρατηγού, Κακοσούρη 5(1), Παλάσκα 6, Τριανταφύλλη 2.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΓΣΑΠ – ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ: 50-29 (δεκάλεπτα: 11-10, 16-6, 9-5, 14-8)

Οι κορασίδες μας ξεκίνησαν μουδιασμένα τον αγώνα, δίνοντας την ευκαιρία στις παίκτριες της ομάδας του Γαλατσίου να βρεθούν σε απόσταση αναπνοής στο τέλος του 1ου δεκάλεπτου (11-10). Στη συνέχεια, με όπλο την πολύ καλή άμυνα, φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας και το ημίχρονο βρήκε την ομάδα της Αγίας να προηγείται με 27-16.

Μετά από αυτό το σημείο οι φιλοξενούμενες δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και στο δεύτερο ημίχρονο απλώς διευρύνθηκε η διαφορά στο σκορ.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Χατήρα, Μαντζιώρη, Χριστοπούλου, Λυραντζάκη, Μητροπούλου, Κανιστρά, Μήτση, Παλάσκα, Τριανταφύλλη, Λιάρου, Κέντρου.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ – ΓΣΑΠ: 28 – 47 (δεκάλεπτα: 5-10, 6-13, 6-14, 11-10)

Την πρώτη τους νίκη πρόφτασαν να κάνουν πριν το lockdown, και μάλιστα εκτός έδρας, τα κορίτσια μας απέναντι στην ομάδα του Καλλίμαχου Μαραθώνα. Η ομάδα μας ξεκίνησε αποφασισμένη και συγκεντρωμένη δείχνοντας από την αρχή τη μαχητικότητά της.

Σε αυτό το παιχνίδι είδαμε τα κορίτσια μας να παλεύουν στην άμυνα, να συνεργάζονται στην επίθεση, να αλλάζουν πάσες και να διεκδικούν ριμπάουντ. Το highlight του παιχνιδιού ήταν το τρίποντο της Αντζελίνας Παγίδα λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης.

Ευχαριστούμε την coach Βιβή και τον coach Νίκο που δουλεύουν σκληρά για τη βελτίωση των «Βενιαμίν» των κορασίδων μας, καθώς και τα κορίτσια του 2006 που συμπληρώνουν τη δωδεκάδα μας για την πολύτιμη βοήθειά τους.

ΓΣΑΠ (Τσίκος, Γκόγκου): Κατακουζηνού, Σινάνογλου Κ., Παγίδα, Σινάνογλου Α., Σακκά, Δασκαλάκη, Κεχρή, Κεϊσόγλου, Αλεξάνδρου, Τοτού, Κοντογιωργάκη, Κασκαβέλη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet