Και πού δεν πήγε η Ομάδα Δρομέων Υγείας Santa Running Team το Σαββατοκύριακο 19-20/9
Αθλητισμός

Και πού δεν πήγε η Ομάδα Δρομέων Υγείας Santa Running Team το Σαββατοκύριακο 19-20/9

Το Σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου 2020 η ομάδα Στίβου, καθώς και η Ομάδα Δρομέων Υγείας Santa Running Team εκπροσώπησε πανάξια το Α.Σ. Αγίας Παρασκευής σε έξι διαφορετικούς αγώνες σε όλη την Ελλάδα.

Ειδικότερα, η ομάδα συμμετείχε σε δύο διαφορετικούς αγώνες στην Ίο, στον γύρο της Λίμνης των Ιωαννίνων, αγώνας ορεινού τρεξίματος στα Λάμπεια Όρη στην Ολυμπία, μαραθώνιος βουνού στην Οίτη, αγώνας βετεράνων στο στάδιο του Πανελληνίου και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου Δρόμου στο Ολυμπιακό Κοπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου Δρόμου 2020

Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε από το ΣΕΓΑΣ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου Δρόμου (21km) στο Ολυμπιακό Κοπηλατοδρόμιο Σχοινιά.

Στον σημαντικό αυτόν αγώνα έλαβαν μέρος οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδος κάνοντας τέσσερις γύρους γύρω από το κοπηλατοδρόμιο με έντονο αέρα.

Το Α.Σ. Αγίας Παρασκευής εκπροσωπήθηκε πανάξια από την αθλήτρια Ροδάνθη – Νίκη Διαμαντέα, η οποία στην πρώτη της συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα κατέλαβε την 13η θέση στις γυναίκες με χρόνο 1:38:06. Επόμενος στόχος της αθλήτριας είναι, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Δρόμου στις 8 Νοεμβρίου.

Hercules Mountain Marathon 2020

Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου διοργανώθηκε για 14η χρονιά ο Ορεινός Μαραθώνιος Οίτης «Ηρακλής»(42,3km – 3000m υψομετρικά).

Στον απαιτητικό αυτό αγώνα η Santa Running Team εκπροσωπήθηκε από τον αγιοπαρασκευιώτη αθλητή Κωνσταντίνο Βερόγκο, ο οποίος τερμάτισε 12ος με χρόνο 4:29:16.

Ioannina Lake Run 2020

Στην πανέμορφη λίμνη των Ιωαννίνων διοργανώθηκε για 14η συνεχόμενη χρονιά ο Γύρος της Λίμνης. Παρά τις αντίξοές συνθήκες και τις απαγορεύσεις ο αγώνας καταγράφεται ως ο πρώτος λαϊκός αγώνας δρόμου, με μαζική συμμετοχή, σε περίοδο πανδημίας και ως μία από τις ελάχιστες αθλητικές δραστηριότητες εκτός σταδίου μετά την αυστηροποίηση των μέτρων από την Ειδική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Την ομάδα δρομέων υγείας του Σωματείου Santa Running Team εκπροσώπησε στον αγώνα των 30χλμ ο αθλητής Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου, ο οποίο ολοκλήρωσε τον γύρο της λίμνης των 30χλμ σε χρόνο 2:27:06 τερματίζοντας στην 108η θέση και 26η θέση της ηλικιακής του κατηγορίας.

2ος ΔΙΒΡΙΣ Hard Trail Race 2020

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύνδεσμος Φολόης Αρχαίας Ολυμπίας διοργάνωσε τους αγώνες ορεινού τρεξίματος «2ος ΔΙΒΡΙΣ hard trail race 2020». Οι αγώνες γίνονται στα όρη Λάμπεια στην Ηλεία.

Στον αγώνα των 9,2χλμ η ομάδα της Αγίας Παρασκευής εκπροσωπήθηκε από τον αθλητή Βασίλειο Τσιμόγιαννη, ο οποίος για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα κατακτά βάθρο σε αγώνισμα ορεινού τρεξίματος. Με χρόνο 57:22 κατέκτησε τη 4η θέση Γενικής Κατάταξης και πρώτη θέση στην ηλικιακή του κατηγορία.

Ios Adventure 2020

Στο πανέμορφο νησί της Ίου διοργανώθηκαν αγώνες διάθλου, ορεινού τρεξίματος και κολύμβησης. Μια ωραία διοργάνωση στην χώρα της Ίου και στην παραλία του Μυλοπότα.

Στον αγώνα διάθλου Ios Challenge Fun συμμετείχε η αθλήτρια του Σωματείου Μαρία Ματιάτου, όπου έτρεξε 6χλμ και κολύμπησε 750μ.

Στον αγώνα ορεινού τρεξίματος Ios Trail Race έτρεξαν 14χλμ οι αθλήτριες Βασιλική Πετρίδου και Ζωή Μιχαλοπούλου.

«Του χρόνου ελπίζουμε σε πολυπληθέστερη συμμετοχή της ομάδας μας στην πανέμορφη αυτή διοργάνωση», σημειώνει ο Α.Σ. Αγίας Παρασκευής.

Τρίτσεια 2020

Το διεθνές μήτιγκ «Τρίτσεια 2020» διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο γήπεδο του Πανελλήνιου. Ο ΣΕΒΑΣ Αθηνών προκήρυξε το διεθνές μήτιγκ για όλους τους βετεράνους αθλητές στίβου που ανήκουν στα Σωματεία Βετεράνων.

Την ομάδα Santa Running Team εκπροσώπησαν τέσσερις αθλητές και μία αθλήτρια σε διαφορετικές κατηγορίες στον αγώνα των 5χλμ.

Ο Αχιλλέας Κάτσικας κατέλαβε την 3η θέση στην ηλικιακή κατηγορία M35 με χρόνο 20:44, ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός με εξαιρετική εμφάνιση κατέλαβε επίσης την 3η θέση με χρόνο 19:05 στην κατηγορία M45 και η Ιωάννα Χαλαβατζή την 2η θέση στην κατηγορία W40 με χρόνο 26:49.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet