Νέα Αρχή για την Αγ. Παρασκευή: Τι αποκαλύπτει η διαβούλευση για το αθλητικό κέντρο στα Πευκάκια
Αθλητισμός

Νέα Αρχή για την Αγ. Παρασκευή: Τι αποκαλύπτει η διαβούλευση για το αθλητικό κέντρο στα Πευκάκια

«Μετά από μία μακρά περίοδο απραξίας πολλών ετών, με ευθύνη των τελευταίων διοικήσεων, η  σημερινή διοίκηση του Δήμου προχώρησε σε μία πρόταση χωροθέτησης  αθλητικών υποδομών και διαμόρφωσης του αθλητικού κέντρου στα Πευκάκια, την οποία έθεσε πρόσφατα σε  δημόσια διαβούλευση» σημειώνει η δημοτική παράταξη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή.

Ωστόσο, όπως σημειώνει, γίνεται αντιληπτό ότι «η πρόταση δεν συνοδεύεται από τεχνική έκθεση, ούτε από μελέτη σκοπιμότητας, αγνοεί τα πολεοδομικά δεδομένα, παραβιάζει βασικές διατάξεις του Νέου Οικοδομικού Κανονισμού για τις φυτεύσεις και την προσαρμογή στη μορφολογία του εδάφους και προβλέπει ενιαία υψομετρική χωροθέτηση στο επίπεδο της οδού Βρεττάκου».

Η παράταξη του κ. Γιώργου Οικονόμου σημειώνει ότι «αποτελεί καθήκον όλων μας να σχεδιάσουμε και να προσεγγίσουμε το θέμα με σύνεση, με σοβαρότητα και με σεβασμό στις πραγματικές και ουσιαστικές ανάγκες άθλησης και ιδιαίτερα της νεολαίας, γιατί αυτές οι υποδομές καθορίζουν το μέλλον και την ποιότητα ζωής στην πόλη μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet