Νίκες για κορασίδες, παγκορασίδες και μίνι του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Νίκες για κορασίδες, παγκορασίδες και μίνι του ΓΣΑΠ

Νίκες στις τελευταίες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις σημείωσαν οι κορασίδες, παγκορασίδες και μίνι του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ). Οι νεάνιδες είχαν ρεπό.

Τα αποτελέσματα των αγώνων:

Νεάνιδες

Αυτή την εβδομάδα οι νεάνιδες του ΓΣΑΠ είχαν αγωνιστικό ρεπό λόγω αποχώρησης της ομάδας του Λαυρίου.

Κορασίδες: ΓΣΑΠ – ΓΑΣ ΕΥΝΙΚΟΣ: 59-24

Δεκάλεπτα: 16-01, 13-04, 21-07, 09-12

Άνετη επικράτηση των κορασίδων του ΓΣΑΠ το απόγευμα του Σαββάτου 9 Νοεμβρίου 2019 απέναντι στον Εύνικο. Τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής ξεκίνησαν πολύ δυναμικά, ήταν συγκεντρωμένα στην άμυνα και εκμεταλλεύτηκαν την ταχύτητά τους, πετυχαίνοντας πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό, με πολύ όμορφους συνδυασμούς. Χαρακτηριστικό είναι ότι όλες οι αθλήτριες του ΓΣΑΠ είχαν συμμετοχή στο σκορ. Επόμενος  αγώνας το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 στις 1800 με αντίπαλο τους Αχαρνής στο Κοντόπευκο.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Γεραντώνη, Χατήρα, Φυρίγου, Κυρκοπούλου, Λυραντζάκη, Αρβανίτη, Χριστοπούλου, Στρατηγού, Κακοσούρη, Τριανταφύλλη, Μήτση.

Παγκορασίδες: AENK – ΓΣΑΠ Β: 15-83

Δεκάλεπτα: 4-23, 3-19, 4-20, 4-21

Οι παγκορασίδες του ΓΣΑΠ συμμετέχουν στο πρωτάθλημα κορασίδων Γ κατηγορίας, για να αποκτήσουν σημαντικές αγωνιστικές εμπειρίες. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής στο σχετικό site της ΕΣΚΑ αναφέρεται ως ΓΣΑΠ Β.

Η δυναμικότητα των αντιπάλων της Αγίας Παρασκευής ήταν χαμηλή με αποτέλεσμα το σκορ να φτάσει σε επίπεδα… ΝΒΑ για τα δεδομένα της κατηγορίας. Η προπονήτρια της ομάδας του ΓΣΑΠ έδωσε χρόνο και σε κορίτσια που δεν παίζουν πολύ και τελικά σκόραραν σχεδόν όλα, ορισμένα για πρώτη φορά. Μόνο αρνητικό του αγώνα ήταν ο ελαφρύς τραυματισμός αθλήτριας της Αγίας Παρασκευής.

Οι παγκορασίδες του ΓΣΑΠ έχουν ρεπό το επόμενο Σάββατο και το επόμενο παιχνίδι τους θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 19:30 στα Μελίσσια.

ΓΣΑΠ (Γκόγκου): Κέντρου, Δασκαλάκη, Λιάρου, Μαντζαφίνη, Κανιστρά, Αλεξάνδρου, Στρατηγού, Τοτόση, Κατακουζηνού, Γιαννακού, Καλαμβόκη.

Τουρνουά Μίνι

Σύμφωνα με την προκήρυξη της ΑΣΚΑ οι αγώνες του Τουρνουά των Μίνι: «Έχουν αναπτυξιακό χαρακτήρα, διεξάγονται για τη χαρά της συμμετοχής των μικρών αθλητριών, ώστε τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι να έρθουν περισσότερο σε επαφή με το άθλημα. Λόγω του αναπτυξιακού χαρακτήρα του τουρνουά δεν θα υπάρχει επίσημη βαθμολογία».

Γ.Σ. ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – Α.Ο. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ: 45-22

Οκτάλεπτα: 20-6, 12-3, 0-7, 7-3, 6-3

Στο δεύτερο παιχνίδι αυτού του τουρνουά, τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής ξεκίνησαν πραγματικά με πολλή όρεξη και συνδυάζοντας πολύ καλή άμυνα, πολλά ριμπάουντ και συνεργασίες στην επίθεση, έδειξαν στις  αντιπάλους τα… δόντια τους από το πρώτο κιόλας οκτάλεπτο. Τα κορίτσια από τον Άγιο Νικόλαο Παλλήνης, έβαλαν τα δυνατά τους και πάλεψαν μέχρι το τέλος, αλλά η μεγάλη διαφορά που σχηματίστηκε στα πρώτα 16 λεπτά ήταν δύσκολο να χαθεί. Έτσι τα κορίτσια του ΓΣΑΠ αφιέρωσαν τη νίκη τους στην coach Λάουρα που είχε γενέθλια. Μετά το τέλος του παιχνιδιού της είχαν ετοιμάσει έκπληξη με γλυκό και λουλούδια για να της ευχηθούν «Χρόνια Πολλά».

Ραντεβού στο επόμενο παιχνίδι στις 17 Νοεμβρίου 2019 στις 17:30 με τον Αετό Πικερμίου στο Πικέρμι.

ΓΣΑΠ (Νιτουλέσκου): Νίκου Μ., Σινάνογλου Κ., Παγίδα Α., Κεϊσογλου Μ., Κεχρή Δ., Σινάνογλου Α., Δερμιτζάκη Μ., Μηλιώνη Ε., Συρίγου Ν., Λιοντάκη Ι., Τσαλούρη Κ., Τούτση Ε., Σταυρακάκη Χ..

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet