Νίκες για νεάνιδες, κορασίδες και παγκορασίδες του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Νίκες για νεάνιδες, κορασίδες και παγκορασίδες του ΓΣΑΠ

Στη νίκη έφτασαν οι νεάνιδες, κορασίδες και παγκορασίδες του ΓΣΑΠ (Γυμναστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής) κατά την τελευταία αγωνιστική.

Τα αποτελέσματα των αγώνων:

Νεάνιδες: ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ – ΓΣΑΠ: 36-74

Δεκάλεπτα: 6-16, 13-20, 11-14, 6-24

Ένα ευχάριστο απόγευμα χάρισαν στο φίλαθλο κοινό οι νεάνιδες του ΓΣΑΠ στο κλειστό των Καλυβίων, παίζοντας πολύ ωραίο και θεαματικό μπάσκετ. Σε ένα παιχνίδι που σκόραραν όλες οι αθλήτριες της Αγίας Παρασκευής που συμμετείχαν έδειξαν ότι η ομάδα έχει αρχίσει να δένεται και να δίνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον και ότι δεν βρίσκεται τυχαία αήττητη στην πρώτη θέση του ομίλου.

Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου με αντίπαλο την ΑΕΝ Κηφισιάς Β (20:30, «Δημήτρης Βικέλας») λόγω μεσολάβησης των δύο ρεπό που προέκυψαν από τις δύο ομάδες που αποσύρθηκαν από το πρωτάθλημα.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Λούκα 8, Χατήρα 8, Κυρκοπούλου 7(1), Αρβανίτη 18,  Χατζηγεωργίου 4, Φλαμπούρη 4, Χριστοπούλου 2, Κακοσούρη 15(1), Σαμίτα 8.

Κορασίδες: Α.Ο. ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ – ΓΣΑΠ: 28-44

Δεκάλεπτα: 10-07, 04-12, 04-09, 10-16

Πολύτιμη εκτός έδρας νίκη πέτυχαν οι κορασίδες του ΓΣΑΠ το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019. Η ομάδα έπειτα από ένα «μουδιασμένο» πρώτο δεκάλεπτο και υπό τις οδηγίες του προπονητή, αύξησε τον αγωνιστικό της ρυθμό, φτάνοντας εύκολα στην τελική επικράτηση, διευρύνοντας το σερί της στις νίκες.

Επόμενος αντίπαλος των κορασίδων του ΓΣΑΠ ο ΜΕΛΑΣ ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019 στις 18:00 που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Κοντόπευκου.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Φυρίγου, Χατήρα, Κυρκοπούλου, Λυραντζάκη, Αρβανίτη, Χριστοπούλου, Μήτση, Κακοσούρη, Τριανταφύλλη.

Παγκορασίδες

Οι παγκορασίδες του ΓΣΑΠ συμμετέχουν στο πρωτάθλημα κορασίδων Γ κατηγορίας, για να αποκτήσουν σημαντικές αγωνιστικές εμπειρίες. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής στο σχετικό site της ΕΣΚΑ αναφέρεται ως ΓΣΑΠ Β.

ΓΣΑΠ Β – ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ Β: 47-29 

Δεκάλεπτα: 10-6, 17-10, 5-4, 15-9

Ήταν όντως μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας με το Γαλάτσι, έβαλαν όμως και τα δύνατά τους τα κορίτσια του ΓΣΑΠ και στο τέλος η διαφορά του σκορ έφτασε στους 18 πόντους. Η άμυνα ήταν πραγματικά μια μέγγενη, ενώ και στην επίθεση τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής τα πήγαν καλά. Η πολύ καλή απόδοση έδωσε την ευκαιρία στην κόουτς να δώσει χρόνο σε όλα τα κορίτσια, με αποτέλεσμα να σκοράρουν οκτώ από αυτές.

Επόμενο παιχνίδι με τον Ιωνικό, το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2019 στη Νέα Φιλαδέλφεια, στις 15:00.

ΓΣΑΠ (Γκόγκου): Πολυμένου, Κέντρου, Κασκαβέλη, Δασκαλάκη, Λιάρου, Κάνιστρα, Αλεξάνδρου, Στρατηγού, Τοτόση, Κατακουζηνού, Τοτού, Γιαννακού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet