Νίκες για τις κορασίδες και παγκορασίδες του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Νίκες για τις κορασίδες και παγκορασίδες του ΓΣΑΠ

Νικηφόρα πέρασαν από τις τελευταίες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι κορασίδες και οι παγκορασίδες του ΓΣΑΠ, ενώ οι νεάνιδες του Συλλόγου της Αγίας Παρασκευής είχαν ρεπό λόγω της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Τα αποτελέσματα των αγώνων:

Κορασίδες: ΓΣΑΠ – ΜΕΛΑΣ ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ: 49-36

Δεκάλεπτα: 14-10, 13-04, 16-12, 06-10

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι κορασίδες του ΓΣΑΠ συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί τους. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής με ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, πήρε διαφορά στο σκορ, το οποίο και διατήρησε έως το τέλος, παρά την πίεση που άσκησε ο αντίπαλός της στην τρίτη περίοδο του αγώνα. Τα κορίτσια αφιέρωσαν τη νίκη τους στον εορτάζοντα προπονητή τους.

Επόμενη αγωνιστική το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019 στις 13:15 στο κλειστό Γουδή Δ.Ζ. με αντίπαλο τον ΕΦΑΟΖ.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Φυρίγου, Χατήρα, Κυρκοπούλου, Λυραντζάκη, Αρβανίτη, Χριστοπούλου, Μήτση, Κακοσούρη, Γεραντώνη, Τριανταφύλλη.

Παγκορασίδες: ΙΩΝΙΚΟΣ Α.Σ. – ΓΣΑΠ Β: 28-45 

Οι παγκορασίδες του ΓΣΑΠ συμμετέχουν στο πρωτάθλημα κορασίδων Γ κατηγορίας, για να αποκτήσουν σημαντικές αγωνιστικές εμπειρίες. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής στο σχετικό site της ΕΣΚΑ αναφέρεται ως ΓΣΑΠ Β.

Δεκάλεπτα: 3-12, 5-15, 6-12, 14-6

Σε ευχάριστη προπόνηση εξελίχθηκε το παιχνίδι με τον Ιωνικό, μιας και η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας δεν ήταν ανταγωνιστική. Τα κορίτσια του ΓΣΑΠ έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο με σκορ 27-8 υπέρ τους. Στο δεύτερο ημίχρονο οι πιο παλιές παίκτριες έμειναν στον πάγκο, ο οποίος ήταν λουσμένος στον ήλιο επειδή ο αγώνας διεξήχθη σε ανοικτό γήπεδο, ενώ οι νεότερες βρήκαν ευκαιρία να παίξουν περισσότερο. Αυτό αποδιοργάνωσε λίγο την ομάδα της Αγίας Παρασκευής, οπότε οι παίκτριες του Ιωνικού ξεθάρρεψαν και πέτυχαν 20 πόντους. Η προπονήτρια της Αγίας Παρασκευής προς το τέλος του αγώνα φώναζε για την κακή άμυνα της ομάδας.

Επόμενο ραντεβού με τις παγκορασίδες του ΓΣΑΠ το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019 στις 18:00 στο Κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής με τον Κρόνο Γέρακα.

ΓΣΑΠ (Γκόγκου): Κέντρου, Κασκαβέλη, Δασκαλάκη, Λιάρου, Κάνιστρα, Αλεξάνδρου, Στρατηγού, Τοτόση, Κατακουζηνού, Τοτού, Γιαννακού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet