Νίκη, αλλά και δουλειά για τα κορίτσια του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Νίκη, αλλά και δουλειά για τα κορίτσια του ΓΣΑΠ

Με άνεση επικράτησε η ομάδα γυναικών του ΓΣΑΠ έναντι της ΕΣΤΙΑΣ ΦΙΛΙΑΣ με σκορ 35-77 και συνεχίζει με αντίπαλο τον ΑΜΥΝΤΑ σε έναν αγώνα πρόκρισης στους ημιτελικούς.

Από την άλλη, περισσότερη δουλειά χρειάζονται οι νεάνιδες και οι κορασίδες του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής, οι οποίες ηττήθηκαν από τον ΑΘΗΝΑΪΚΟ, με σκορ 33-71, και την ΑΕΚ Περιστερίου, με σκορ 36-61, αντίστοιχα, αλλά πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό των αναμετρήσεων.

Στις λεπτομέρειες των αγώνων:

Ομάδα Γυναικών

ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ – ΓΣΑΠ 35-77
Δεκάλεπτα: 17-09, 26-12, 15-06, 19-08

Με άνεση πέρασε η ομάδα γυναικών του ΓΣΑΠ από την ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ, ομάδα της Β΄ ΕΣΚΑ με ευρύ σκορ. Από την αρχή πήρε το προβάδισμα στο σκορ, το οποίο και διεύρυνε συνεχώς. Στον αγώνα πήραν χρόνο συμμετοχής όλες οι παίκτριες, σκόραραν όλες, έπαιξαν καλή άμυνα, έβγαλαν φάσεις και έδειξαν όλες διάθεση να τρέξουν. Βεβαίως σοβαρό κριτήριο για το επίπεδο της ομάδας θα αποτελέσει ο αγώνας πρόκρισης στους ημιτελικούς με την ομάδα του ΑΜΥΝΤΑ, που θα γίνει την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου στο Κοντόπευκο (ώρα 19:45).

ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ: (Χατζηδάκη) Λούκου 3, Σαρίκου 6, Τσιμπέκου 5(1), Αγναντίτη 5(1), Καναβούρα 6(1), Κυριακού 9, Ελευθερίου 1, Γιάννου, Ζοφέα, Χέλμη, Βεράνη, Σχοινά.

ΓΣΑΠ: (Αναγνωστόπουλος, ΣτρατάκοςΡεντζεπέρη 22, Γκανιά 4, Χαρίτου 3(1), Τσιαδή 4, Βελούδου 4, Πεσκατζίου 4, Λωσταράκου 4, Μαστρογιαννίδου 9, Τουρνατζή 2, Γιουκάκη 12(1), Μερισιώτη 7, Κούκη 2.

Νεάνιδες

ΓΣΑΠ – ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 33-71
Δεκάλεπτα: 04-16, 10-19, 12-20, 7-16

Πάνω στην καλύτερη κατά πολλούς ομάδα της Α΄ κατηγορίας νεανίδων έπεσαν οι νεάνιδες του ΓΣΑΠ στο ξεκίνημά τους στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ. Όμως η διαφορά του σκορ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, η οποία θα μπορούσε να ήταν μικρότερη αν αποφεύγονταν κάποια αβίαστα λάθη και υπήρχε μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση. Πάντως το θετικό είναι ότι η ομάδα της Αγίας Παρασκευής το πάλεψε μέχρι το τέλος και έδειξε ότι μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά.

ΓΣΑΠ: (Π. ΠλαγιαννάκοςΛαψάνα 12(1), Λούκα, Μπόλτση, Τραυλού, Κούτρη 2, Σιγιώργη 10, Κουσίνα, Σταθέλου, Ασημακοπούλου, Κούκη 3, Πετροπούλου 2, Καράμπελα 4.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: (ΚαλογερόπουλοςΒασιλάκη 4, Σιδεράκη 14, Τραγουλιά 2, Σταμάτη 25(1), Καντέλη, Τσουκαλά 18, Νάου 2, Μαριόλη 2, Αρβανίτη, Ζάβρα 2, Χριστοφόρου 2.

Κορασίδες

ΓΣΑΠ – ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 36 – 61

Με το αριστερό ξεκίνησαν οι Κορασίδες του ΓΣΑΠ στον παρθενικό τους αγώνα στην Α΄ κατηγορία, με αντίπαλο την ομάδα της ΑΕΚ Περιστερίου. Τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής ξεκίνησαν τον αγώνα κάνοντας πολλά αβίαστα λάθη, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να βρουν ρυθμό σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Από τον αγώνα αυτό κρατάμε μόνο την προσπάθεια που κατέβαλαν οι αθλήτριες του ΓΣΑΠ ακόμα και όταν έχαναν με διαφορά είκοσι πόντων. Επόμενη αγωνιστική το Σάββατο 4 Οκτωβρίου στις 18:00, εντός έδρας με αντίπαλο την ομάδα του ΠΡΟΜΗΘΕΑ Χαλανδρίου.

ΓΣΑΠ: (Πλαγιαννάκος) Ανδρικοπούλου, Αναγνώστου, Πλώτα, Μαμαλίγκα, Σφήκα, Καρτάκη, Κανιαδάκη, Μπουρδάρα, Κούκη, Λαχανά, Δούκα

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: (Κωστόπουλος) Λιγκρη, Στεφανή, Σταφυλλίδη, Τζίμη, Ρούσση, Μαλαπάνη, Δουρίδα, Κολοβού, Κουβουλιτζίδου, Κουλίζου, Ανανίδου, Τουλούπη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet