Νίκη για νεάνιδες και κορασίδες του ΓΣΑΠ – Δεν τα κατάφεραν οι παγκορασίδες
Αθλητισμός

Νίκη για νεάνιδες και κορασίδες του ΓΣΑΠ – Δεν τα κατάφεραν οι παγκορασίδες

Νικηφόρα πέρασαν από τις τελευταίες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι νεάνιδες και οι κορασίδες του ΓΣΑΠ, ενώ δεν τα κατάφεραν οι παγκορασίδες.

Τα αποτελέσματα των αγώνων των ομάδων του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασσκευής:

Νεάνιδες: ΓΣΑΠ – ΚΡΟΝΟΣ Γέρακα Β: 43-29

Δεκάλεπτα: 10-6, 10-6, 7-6, 16-11

Νίκη για τις νεάνιδες του ΓΣΑΠ τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στο κλειστό του Κοντοπεύκου απέναντι στον Κρόνο Γέρακα Β, με ωραίο θέαμα από τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής, αφού παρόλο που προηγούνταν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, δημιούργησαν ωραίες φάσεις σε άμυνα και επίθεση το τελευταίο δεκάλεπτο. Τα κορίτσια μπήκαν στο παιχνίδι νευρικά αλλά στο τελευταίο τέταρτο με σωστές επιλογές κλείδωσαν τη νίκη χωρίς να δώσουν στον αντίπαλο περιθώριο να αντιδράσει.

Επόμενη αγωνιστική τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου με αντίπαλο τον ΓΑΣ Καλυβίων (19:00, Κλειστό Καλυβίων). 

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Λούκα, Μπεζαΐτη 13, Χατήρα 4, Κυρκοπούλου 6, Αρβανίτη,  Χατζηγεωργίου 6, Φλαμπούρη 2, Κακοσούρη 8, Σαμίτα 4, Τριανταφύλλη.

Κορασίδες: ΓΣΑΠ – ΑΣ ΛΕΩΝ Κορωπίου: 52-31

Δεκάλεπτα: 22-02, 14-13, 09-03, 07-13

Άνετη  επικράτηση των  κορασίδων του ΓΣΑΠ απέναντι στο μαχητικό, αλλά σαφώς πιο αδύναμο Κορωπί. Ο αγώνας ουσιαστικά κρίθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο, όταν και η διαφορά έφτασε τους 20 πόντους, ενώ στη συνέχεια ο αγώνας απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Επόμενος αγώνας το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 στις 19:00 στο Ίλιον, κλειστό Β΄«Γ. Κακούρης »με αντίπαλο τον Α.Ο. ΕΝΩΣΗ Ιλίου.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Φυρίγου, Χατήρα, Κυρκοπούλου, Λυραντζάκη, Αρβανίτη, Χριστοπούλου, Μήτση, Κακοσούρη, Γεραντώνη, Τριανταφύλλη.

Παγκορασίδες

Οι παγκορασίδες του ΓΣΑΠ συμμετέχουν στο πρωτάθλημα κορασίδων Γ κατηγορίας, για να αποκτήσουν σημαντικές αγωνιστικές εμπειρίες. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής στο σχετικό site της ΕΣΚΑ αναφέρεται ως ΓΣΑΠ Β.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β – ΓΣΑΠ Β: 44-38 

Δεκάλεπτα: 13-13, 4-10, 15-7, 12-8

Κάτι τα φάουλ που «φορτώθηκαν» οι παγκορασίδες της Αγίας Παρασκευής (βγήκαν τρεις αθλήτριες με πέντε φάουλ), κάτι η κούραση στο τελευταίο 10λεπτο, τους… έφυγε μέσα από τα χέρια το παιχνίδι. Από την άλλη βέβαια έπαιζαν με μια πολύ καλή ομάδα, αυτή του Παναθηναϊκού, με πολύ αξιόλογες παίκτριες. Στα θετικά του αγώνα για την ομάδα του ΓΣΑΠ καταγράφεται η εξαιρετική εμφάνιση των νέων παικτριών και το… μάθημα που πήραν για το πόσο αχρείαστα είναι ορισμένα φάουλ.

Επόμενο παιχνίδι με το Γαλάτσι, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 στην έδρα του ΓΣΑΠ (κλειστό Κοντόπευκου), στις 18:00.

ΓΣΑΠ (Γκόγκου): Πολυμένου, Κέντρου, Κασκαβέλη, Δασκαλάκη, Λιάρου, Κάνιστρα, Αλεξάνδρου, Στρατηγού, Τοτόση, Κατακουζηνού, Τοτού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet