Νικολέττα Κανιάκα: Η «χρυσή» μεταγραφή κάτω από τα δοκάρια της Santa
Αθλητισμός

Νικολέττα Κανιάκα: Η «χρυσή» μεταγραφή κάτω από τα δοκάρια της Santa

Η Αγία Παρασκευή ανακοίνωσε την απόκτηση και τη συνεργασία της με τη Νικολέττα Κανιάκα.

Η νεαρή (23 ετών) και πολλά υποσχόμενη τερματοφύλακας αποτελεί την τέταρτη ηχηρή μετεγγραφή της γυναικείας ομάδας των Βορείων και θα υπερασπιστεί την εστία της για τη νέα περίοδο 2017-2018, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Η Νικολέττα Κανιάκα αγωνιζόταν την τελευταία πενταετία στην πολλάκις πρωταθλήτρια Βουλγαρίας NSA Sofia, έχοντας συμμετοχές στους ομίλους του Champions League Γυναικών. «Αποτελεί μια σπουδαία μεταγραφή για την ομάδα της Αγίας Παρασκευής, καθώς είναι γνωστή η αξία της αλλά και το ταλέντο της!» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η Κανιάκα έχει αγωνιστεί στις «μικρές» Εθνικές ομάδες της χώρας μας και αγωνιζόταν στον Βόλο, απ’ όπου και η καταγωγή της, πριν τη μετακίνησή της στη NSA Sofia και στη Βουλγαρία, λόγω σπουδών.

Ο προπονητής της Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Γιαννόγλου, εξέφρασε με δηλώσεις του στο www.wfc-santa.com την ικανοποίηση του για την μετεγγραφή της Κανιάκα, σημειώνοντας:

Πραγματικά η Νικόλ είναι η φετινή «χρυσή» μεταγραφή για την Αγία Παρασκευή! Παρότι δεν είχα μέχρι σήμερα την τύχη να τη δω ν’ αγωνίζεται και να έχω μια προσωπική και ολοκληρωμένη άποψη για την πραγματικά υψηλή της ποιότητα, οι πληροφορίες που έχω συγκεντρώσει είναι πολύ θετικές και μπορώ να πω και αρκετά εντυπωσιακές!

Είναι γνωστό ότι αγωνιζόταν τα τελευταία πέντε χρόνια στην πρωταθλήτρια Βουλγαρίας, τη NSA Sofia, η οποία έχει κατακτήσει τα περισσότερα πρωταθλήματα και πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας.

Η συμμετοχή της στις «μικρές» Εθνικές ομάδες της χώρας μας μαρτυρούν και το επίπεδο των ικανοτήτων της από νεαρή ηλικία.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο γεγονός ότι αρκετές ομάδες στον Ελλαδικό χώρο θα την ήθελαν στο δυναμικό τους και πρέπει εδώ να αναφέρω ότι έχει δεχθεί προτάσεις από αρκετές ομάδες της Ευρώπης, όπως η Ακαδημία της Arsenal, αλλά και η Roma!

Πρόκειται για μια πολύ ευχάριστη και δυναμική προσωπικότητα, που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή, και που πιστεύει πολύ στις ικανότητές της, έχοντας μια πολύ ανοικτή σκέψη, αλλά και γνώση για τα δρώμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το γεγονός ότι είναι προπονήτρια, έχοντας ειδίκευση στο ποδόσφαιρο, της δίνει την δυνατότητα να «διαβάζει» εύκολα τις προπονητικές θέσεις, αλλά και να κατανοεί την απέναντι πλευρά, αυτή του προπονητή.   

Πιστεύω ότι με την προσθήκη της Νικολέττας γινόμαστε πολύ δυνατοί και στον «άσσο», μια θέση που πραγματικά αποτελεί την «αχίλλειο πτέρνα» και ξεχωριστό πρόβλημα για κάθε προπονητή γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου.

Δεν μπορώ να αναφέρω πολλά πράγματα σχετικά με την τεχνική της, για τα πλεονεκτήματα ή τις πιθανές αδυναμίες της, θα ήμουν μάλλον άστοχος εάν έκανα κάτι τέτοιο χωρίς να έχω προσωπική άποψη. Περιμένω πραγματικά με ανυπομονησία να τη δω να συμμετέχει στις προπονήσεις και να μας δείξει την αληθινή αξία της μέσα από τους αγώνες.   

Ευελπιστούμε να μας χαρίσει όμορφες αποκρούσεις και να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους φετινούς υψηλούς μας στόχου. Προσωπικά θέλω να την ευχαριστώ για την επιλογή της να έρθει στην «οικογένεια» της Αγίας Παρασκευής και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η Αγία Παρασκευή να είναι το σκαλοπάτι ώστε να τη δούμε σύντομα στα ευρωπαϊκά σαλόνια του γυναικείου ποδοσφαίρου, εκεί δηλαδή που πραγματικά πιστεύω ότι ανήκει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet